Demiralll Hanımlar merhaba 🥺 bugün çok ağrılı bir güne uyandım. 5 haftalık hamileyim fakat bugün idrarımı yaparken çok aşırı zorlanma ağrı ve idrar sonrası 3-4 damla kanama yaşadım. 3 kere oldu bu bugün daha önce başına böyle bir şey gelen var mı
Mom_25 Demiralll idrardan sonra direk kırmızı kan şeklinde damlaya damlaya olduysa enfeksiyondandır düşük kanamaları önce leke sonra kanama açılması şeklinde oluyo 3 tane düştüğüm olduğu için bende o şekilde oldu bol su için dinlenin ve sola yatmaya özen gösterin
serozzz Demiralll nerden geldigini kontrol edip doktora gitmenizi oneririm. Idrar yollari enfeksiyonuda olmus olabilirsiniz. Gonlunuzu ferah turup doktorunuz ile iletisime gecebiliyorsaniz bilgilendirin
Demiralll Buse7111- kadın doğum acile gittim idrar tahlili yaptı enfeksiyon olduğunu söyledi onun dışında başka bir şey söylemedi keseyi gördüğünü söyledi
Demiralll Gulbeyazk gittim ama idrar yolu enfeksiyonu dedi idrara çıktıkça idrarla beraber 3-4 damla açık renkte kanamam oluyor düşükle ilgili bir şey söylemedi çok huzursuzum
Buse7111- Demiralll Demiralll Demiralll cok sevindim öyle olmasina en azindan dusuk riskin yokmus demekki🙂
Gulbeyazk Demiralll kalp atışına baktı mi canım yada söyle sorayım vajinal mi yoksa karından mi bakti
Demiralll Gulbeyazk yok kalp atışına bakamadık daha ufak olduğu icin herhalde kesen de yeni oluşmuş dedi normal baktı vajinal değil