Berra71 Sevda58 çok güzel hepside inanın çok bakıyorm bakmaktan sıkıldım artık. Ben eymen istiyordum sizde eymen yazmışsınız zaten eşim azer diyor sevmiyorum madem öyle iki isim olsun dedim bende bakalım. Ama eymen de kesin kararlıyım artık çok sağolun 🥰🥰
Sevda58 Berra71 benimde eşim leyla olsun dedi leyla koyucaz ama zaten benim aklımda bi isim yoktu erkek olsaydı Alparslan istiyodum ama prensesimiz olucak inşallah🎈
Berra71 Sevda58 sağlıklı bi şekilde allah kucağına almayı nasıp etsin inşallah hayırlı ve uğurlu olsun adıyla büyüsün 🙏
Mehtap23 DefneRana bizimde cinsiyeti yarın öğreneceğiz kız ise ismi hazır ama erkekse bizdede isim yok. Kız olabilir demişti doktor geçen ay. İlk çoçuğum erkek😊 biz Melek Elisa koyucaz . Aylis lina mira Mina meyra ela Elif bunlar aklıma gelenler şuan . Hoşunuza gidenleri yazın liste yapın sonra içinden seçmek daha kolay oluyır . Ben Melek ismini zaten ilk gebeliğimde diyordum olursa Melek olucak adı kesinlikle diye ikinci ismini eşimle ortak koyduk😀
Merve6hg Zümra,yusra,aybige,cemre reyyan, bunlar da kiz olsaydi benim düşüneceğim isimlerdi. Olmadı 😊