Bu postu açmak için çok bekleyenlerim ve nihayet bende doğurdum🙋🏻♀️ 41+1 haftada 16 Haziran günü kontrole gittim açılma sancı herhangi birsey yoktu ve haftam dolduğu için öğlen saat 13:00 da yatışımı yaptılar refakatçimle beraber odamıza çıktık sürekli nst cihazına bağlı kaldım sancım ve açıklık varmı diye baktılar ama maalesef ne sancı ne açıklık olmadı… Son kez akşam 20:00 da yanıma doktor geldi sabaha kadar gözlemleyeceğiz yarın duruma göre karar vereceğiz haftan dolmuş bebekte biraz iri normal doğumu zorlarız ama sonu sezeryan gözüküyor dedi.. bende sağlıklı olsun da hangisi uygun olursa dedim çünkü en az 10 tane doktor geldi başıma ve hepsi aynı şeyi söyledi… neyse ertesi gün 17 Haziran 2021 saat 14:00 a kadar beklettiler ve doktor bebeğin boynunda 1 tane kordon olduğunu normal doğumda sorun olacağını söyledi sezeryan olsun o zaman hocam dedim hemen imza attım hadi gidelim biran önce diye doktor güldü 5 dk sonra sedyeyle başıma toplandılar 😂 damar yolu açıldı varis çoraplarım giydirildi 14:40 da girdim ameliyathaneye herkes pozitif doktorlar rahatlamam için bana moral veriyor genç hemşire elimi tuttu moral verdi Şimdi sana şunları yapacaz şunu hissedersen korkma bu normal vs ameliyatı anlattı iğneyi vurur vurmaZ uyuştum zaten sonra sonda taktılar önüme perde derken doğum başladı en ufak agrı sızı hissetmedim 14:57 de pamuk oğlumun ağlama sesini duydum o an paha piçilemez 💙 allahım herkese nasip etsin inşallah dünyanın en güzel hissi diyebilirim👼🏻 Ben oğlumu emZirirken dikişlerim atıldı ve 15:15 de ameliyathaneden çıktık normal odamıza geçtik 🥰 sonra eşim geldi yanımıza 1 saat falan durdu görümcem yanımdaydı hersey A dan Z ye hastanenin ilgi alakası süperdi kesinlikle herkese orda doğum yapmasını tavsiye ederim 😍 Allahım hepimizin evladını bağışlasın varsa sorularınız alabilirim🥰❤️