Hilalbasak Kizlar prillami cok bulantim oldugu icin gunde 4 kere almak istiyorm nasil kullansam daha cok faydali olur sizce??Yani saat araliklari yemekten once sonra ? Siz en cok nasil kullaninca fayda gordunuz .
eeebruuu Hilalbasak bana da doktorum günde 4 defa dedi ama ben bir sabah bir akşam yatarken alıyorum aç karnına sabahları kalkar kalkmaz içiyorum
Mom0891 Hilalbasak canım gece yatmadan 2 adet içiyorum tok karına beni ertesi gün baya rahatlatıyor❤️🙏🏽çok geçmiş olsun
2melekannesi_ Hilalbasak eğer 4 kere alacaksanız gece yatmadan 2 tane sabah 1 tane öğleden sonra 1 tane şeklinde alın aç tok hatırlamıyorum ama farketmez sanırım zaten bulantıdan çok yiyemiyoruz istesek de
Yenibirannee Hilalbasak ben gece 2 tane birden yatmadan once aliyodum oglen 1 gibi 1 tane bide 6 gibi 1 tane daha aliyodum benimde cok asiri mide bulantim oluyodu doktorumda bu sekilde kullanmama bisey demedi. Ama cogunlukla gunde 3 tane kullaniyodum gecmis olsun 🎀
Fatma_cnr34 Hilalbasak ben gece yatmadan bir tane içiyorum sabah kalktığımda da aç karnına 1 tane içiyorum iyi geliyor bna dene istersen
U-E Hilalbasak banada doktorum günde 4defa vermişti sabah 1 öglen 1akşam yatmadan önce 2tane hepsinide aç karına içtiriyordu
Hilall35 Hilalbasak canım ben 27 haftalik oldum 8 haftalıkken başladım hala kullanıyorum günde bir tane aksam alıyorum bıraktığım an çok kötü oluyorum birazda bağımlılık yaptı gibi geldi nasil bırakıcam bilmiyorum yinede. Okadar icmemeye bak bir kere dene bir tane içmeyi kötü olmazsan devam et bence
Yenibirannee Hilalbasak valla beni cok uyutuyordu o yuzden ise yaradi diyebilirim canim ama illaki haftada 1 kusma seanlarim oldu