Fatmanurvehashas İnternetten 10 yil icinde tetanoz asisi vurulanlar hamilelikte tek doz aşı olabilir diye okudum. Dogru mu acaba? Bu sekilde varsa kacinci haftada vuruldunuz?
DamlaNur29 Fatmanurvehashas ben ilk hamileliğimde 2 tane oldum geçen sene bu senede hamileyim 1 tane vururuz dedi hemşire saglık ocagındaki 32 ye kadar yolu varmıs
Cansunare Fatmanurvehashas bende 5yıl önce kızımda olmuştum ama sağlık ocağı 2 doz aşıyıda vurdu canım.doktorlar 2 doz aşıyıda istiyor
esra556141 Fatmanurvehashas misal ilk hamilelikte 2 doz aşısını olduktan sonra 5 yıl içinde tekrar hamile kalanlara tek doz vuruyolar genelde ama sizin durumunuzu bilemicem doktorunuza sorun
hepoyleolurzaten Fatmanurvehashas doktora sorabilirsin canım. Ben 2018 de olmuştum doktora sordum 24.hafta da tek doz vurulmamı istedi. 🤷🏻♀️🙋🏻♀️
Fatmanurvehashas Bundan 3 yil önce aşıyı olmustum da simdi iki doz mu tek doz mu vurulmam gerekiyor kafam karisti
Fatmanurvehashas hepoyleolurzaten ben de 2018 de vuruldum. Ebe dedi asini yapcaz diye de sormayi unuttum. Olmadi aile hekimine danisiyim. Teşekkürler
Akkoyu Fatmanurvehashas valla bende anlamadım 2018 de üç doz vuruldum bu sene hamileyim hemşireye vurulmam gerekir mi diye sordum evet iki doz kesin yapıcaz dedi yaptı
Kuyumcu Fatmanurvehashas ben 9 ay once vurulmustum ama o asılar anlık asılar bunj yapmamız lazım dedı saglık ocagı bır kere daha ıkı dozuda oldum ıkı dozum kaldı hamılelıkden sonra onjn koruyuculugu yok dedı
Esma3350 Fatmanurvehashas bende hamile olmadan önce elimi kestim ve acilde tetanoz aşısı yapılmıştı sonra gebe kaldığımda tek doz yapıldı aşı