deletedmom42 Kızlar alişverişe kaçinci haftada başladiniz ben 21 haftamdayim yavaş yavaş almak istiyorum ama eşim çok acele ediyosun biraz bi bekle diyo sizler kacinci haftada basladiniz alisverise 🤔🤔🤔
ozlmmmm deletedmom42 şu an 33. Haftadayım sadece kıyafetleri aldım,daha diğer ihtiyaçları alacağım bakalım nasip olursa 😄
Betul3425 deletedmom42 ben 22 haftamdayım. Yarısını tamamladım alışverişimin. Denk geldikçe alıyorum. Bence cinsiyet kesinleştikten sonra alınmaya başlanabilir.
deletedmom42 Nurr canım ben tek yumurta ikizlerine hamile olduğum icin 35lere cikabilirmiyim bilmiyorum o yuzdn biraz acele ediyorum galiba
burcufrkn_ Ben 24 haftada butun alisverisimi bitirmistim canim 18/19da baslamistim bence erken olmasi gec olmasindan iydir
Mucizemibekliyorumm deletedmom42 hepsini bi anda almazsiniz zaten.bende o haftalarda ufaktan baslamkstim.bebek alisverisi teferruatli ve maliyetli bisey oldugi icin zamana yaymakta fayda var
deletedmom42 Cigdematasoy Şuan hiçbisey almadim tek bir iğneleri bile yok kuzularimin başliycaz inşaallah nasip olursa ❤😊
Minikmucizemmm deletedmom42 canım 33. Haftada yaptım herşeyini aldım şuan 35. Haftadayız hastane çantamızı daha bugün hazırlamaya başladım o da daha bitmedi 😬 ama benim yaptığım hataya düşme havalar çok sıcak insan son zamanlara doğru yürüyemiyor bile tuvaleti geliyor sürekli zor oluyor yavaş yavaş al derim
bebekkaradag deletedmom42 30. haftadayım. Kıyafet alışverişim bitti. Mobilya, bebek arabası gibi büyük parçaları da aldık. 1-2 hafta içerisinde de biberon, emzik, bez, ıslak mendil gibi ihtiyaçlarını alıp odasına yerleştireceğim🙏🏼
Ilkgozagrimiz deletedmom42 24. Haftadayiz ama daha yapmadik detayliyi bekliyoduk sonraslda aliriz diye
deletedmom42 Kizlar benimde aklimda detayli ultrasondan sonra baslamak vardida acelemi ediyorum acaba diye dusundum 🤗❤
sudamlasi deletedmom42 ben 1 aya başlıcam 24 haftalık Olcam ama ikizmiş senin ki canım en azından bakım ihtiyaçlarını almaya başlayın cinsiyetleri kesin mi bilmiyorum ama masraf ta çok olur Allah kolaylık versin 🙏🏻
AnneyimHamileyim deletedmom42 Bence başla bi kaç hafta sonra ağırlaşırsın zor olur senin için canım bir de ikizmiş alışverişini yap dinlen bebişler gelene kadar ☺️
Ntugba deletedmom42 bence başlamalısın canım 27 haftaligim. hic bisey almadım ve şimdi biranda erken doğum riskim cıktı yataktan kalkamıyorum ablamlar alışveriş yapacaklar . allah korusun heran herşey olabiliyor