Aselminaaa HilalYlmz bu seye benziyor damar genislemesi sanirim ismini hatirlamiyorum doktorunu bilgilendirsen iyi olur bir an once
yasemiinorhn HilalYlmz varis denilen şey oluşuyor orda. Bana ilk başta sordu doktorum var mı diye sende Bi görün istersen doktoruna önemli olabilir.
2-prensesannesiii HilalYlmz benim komsumum bacağı bundan daha beterdi bacağı gozukmuyirdu desem yeridir yani vâris demişler çorap vermişlerdi sanirim.yanlis hatırlamıyorsam şimdi doğum.yapti bacağı düzeldi
Demetslt HilalYlmz ayak bileğinde degil de bacaklarımda cok fazla var bundan. Hızlı ve cok kilo almadan kaynaklı demişti doktor
HilalYlmz Aselminaaa kendi doktoruma gösterdim ama birşey demedi bende Mehmet Akif kalp damara randevu aldım oraya gidicem bakalım
HilalYlmz yasemiinorhn çok ağrı yapıyor çalıştığım için dinlendirme şansımda olmuyor bide damar tıkanıklığı anjio falan dediler iyice korkuttular
yasemiinorhn HilalYlmz yok be damar tıkanıklığı ile ne alakası varmış öylr her söylenene kulak asma korkma bir şey olmaz inşallah. Rabbim şifanı versin canım sen dediğim gibi doktorla görüş.
HilalYlmz yasemiinorhn insan ister istemez bu haldeyken endişeye kapılıyor, amin canım inşallah sağolasın🥰
HilalYlmz Livy inşallah 24 haftalıkken böyle olduysa son ayları düşünemiyorum sanırım 37ye kadar çalışmam imkansız oldu
Aysen9595 HilalYlmz benimde bacaklarımda oluşmaya başladı 20 haftadayim bacaklarimin arkalarinde hep var
HilalYlmz Demetslt bende hamile kalmadan önce de vardı sürekli ayakta durmaktan ama şuan daha da çoğaldı aslında çok kilo da almadım
fatos_szk Cok gecmis olsun kan sulandirici kullaniyor musunuz. Kan sulandirici kullananlarda da olabiliyor buna benzer goruntuler. Isten eve geldiginizde soguk suyla yikayip ayaginizin altina yastik koyarak dinlendirin biraz olsun rahatlar belki agriniz 😉
HilalYlmz fatos_szk yok kullanmıyorum, ah canım keşkeee işte eve gel yemekti temizlikti derken benim oturmam akşam 9u geçiyor 😞