selcan06 kizlar 39+4 gunluk hamileyom.dun cati muyanesi oldum lekemde geli duruyo bide bebek asaga bi baski yapiyo saniyelik ama 10 dakkada bi belimde fqzla agri yok ama sadece rahmime baski yapiyo dogummi geliyo 😄
1_minik selcan06 canım valla doğuracam diye sevinen seni gördüm ben olsam oturup ağlıyordum şuan panik korku herşeyle 😂😂😂 hoşuma gitti sondaki güzel emojin maşallah🧿🧿 rabbim sağlıkla kavuştursun ☺️🙏
selcan06 1_minik kiz yok ben cok rahatim vallaha suan sancm vsr otrdm kizimn saclarini örüyom vallaha oyle zorlandimki bu hamileliktr simdi sadece tek istedigim hemen dogurmak 0 korku 😂
1_minik selcan06 ne güzel korkusuz benim ilk doğumum canım ne bileyim millet korkutuyor biliyorsun🙈 herkes zor diyor bazısı ay ben hiç anlatmayım korkma vs diyor o an işte diyorsun hahhhh b.ku yemişim😂😂 rabbim isteyen herkese versin er geç yaşayacaz…sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏼
selcan06 1_minik korkulcak bisey yok bosver oylede boylede doguyo korku olmasi normal bisey zaten cNim rabbim sag saglim almayi nasip etsin kucagimizaa