Anitaberkaykaran Kızlar 2 ay sonra sezaryen Doğum yapacağım çok korkuyorum hiç bir bilgim yok nasıl oluyor nasıl yapılıyor, benim kan düşüklük sorunum da var 😔
fatmamusa-28 Anitaberkaykaran ben 10 gün oldu olalı bebeğimin suyu bittiği için önce suni sancı denedik yumuşama olmayınca sezaryene döndük spinal oldum belden vurulan iğne hiç acıtmadı damar yolu açmak daha çok acıdı öyle diyim 🤭 toplam yarım saat içinde bebeğimde bende çıkmıştık 5.20 de bebeğim doğdu akşam 11 de yürüttüler sana tavsiyem yürürken dimdik dur yaram acır dikişim açılır diye korkma o dik yürümeyi yaptıktan sonra ben gece boyu tuvalete kendim gittim koridorda yürüdüm eve gelince de oğlumu kendim alıp emziriyodum hiç korkma Allah hayırlı doğumlar nasip etsin 😘
Nilaylks Anitaberkaykaran 15 gün oldu Doğum yapalı spinal belden uyuştrma ile Doğum yaptım doktor da hemşirelerde seninle çok ilgileniyor konuşuyor bebek zaten uyuştuktan hemen Sonra çıkarılıyor on dakika Sonra falan ondan Sonra sakinleştirici yaptılar bana. Zaten hiçbir şey hissetmiyorsun çekiştirme falan hissediliyor yazmışlardı ama ben hiç birini hissetmedim ilk yürüme de dik yürümek çok önemli pes ettim mi insan bir daha kalkmak istemiyor acıyacak diye ama bir defa yürüdüm mü her şey daha kolay oluyor dört güne de kendi işimi kendim yapmaya başladım eğilip kalkarken yatıp doğrulurken hafif ağrılarım vardı dört gün Sonra geçti sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
Anitaberkaykaran Hafissee Şu an 7 aylık hamileyim, sezaryen Doğum için karar verdim 2 ay sonra ağustosun sonuna denk geldiğini söyledi doktor, sadece hiç bir bilgim yok ☺️