snowpress Merhabalar bugün 36. Haftaya girdik Dünden beri setler şeklinde squat yapiyorum ve acayip iyi geliyor Kasıklarimdaki gerginliği azalttigini hissediyorum ama aşiriya kacarsam erken doğumu tetiklemiş olur muyum ? Var mı sizce günlük yapilması gereken belli bir sayı?
nuniturkmen snowpress yapabildiğin kadar yapmalısın ben öyle biliyorum ama sen yinede bi doktoruna sor
SIL1 snowpress valla benim doktorum bana günlük 200 tane yap dogumunn kolay olur dedi ben 200 yapamıyorum ama bazen 50 bazen 75 yapıyorum çok iyi gelıyo günlük bir saat yürüyüş yapıyorum orta tempoda
snowpress nuniturkmen valla ben de öyle yapiyorum da bilemedim fazlası doğumu tetikler mi? eliptik bisiklet hakkında bilginiz var mı yapmamın sakıncası olur mu bilemedim
snowpress SIL1 ben de aynı şekilde yürüyüş ve squat yapiyorum 200 demişse cok iyiymiş ben yaptikca rahatlıyorum cünkü
SIL1 Snakegirl Snakegirl valla ne kadar erken başlarsan senin için o kadar iyi olur 35+3 üm en basından beri zaten spor yürüyüş plates yapan biriyim 7 kilo aldım 1.70 boyum. Sadece göbek var. Sporu hayatından hiç çıkarma derim aktif olman doğumun da işine yarayacak dün ben koşu yapıyodum gören kadınlar şok oluyodu😂 benim tek sorunum hala midemin bulanması çok şükür onun dışında çok rahat bi hamilelik gecırdım
snowpress Snakegirl bence erken haftalarda yürüyüş ve hamile pilatesi öneriliyor, squat gibi açılmayı hızlandıran hareketler son haftalarda uygun diye biliyorum
mercimekkoftesi1 36 haftam bitmek üzere benimde, doktorum kendini yormadan yapabildiğin kadar yapabilirsin demişti. Bi de merdiven inip çıkmak çok işe yarıyormuş. Haftaya gittiğimde de perine masajını anlatacak doğum kolay olsun diye
Hafissee snowpress 36 daymışsın cok abanma o zaman valla doğar moğar sonra 😁 ben 38 deyim salı günü sorcam bende