Ysfnannesi İki doktor onerebilirim maltepe vera hastanesi didem korucu bir diğeri maltepe avicenna umut hastanesi fatih birol ikisindende memnunm sezeryan olacagı icin 2500 3000 arası fiyat
Zeysezer melegim1721 bu 2. Doktor gittiğim. bir defa gittim iki hafta sonra yine gidicem iletişim numarasını vermiyor mail adresini verdi iki defa iletişime geçtim dönüş yaptı o konuda sıkıntı yok. Muayenesi hızlı sürdü söyliceğini söyledi çok uzatmadı yani yeterli bence
ebr88 _Cigdem_ Merhaba sadiye hanımla nasıl gidiyor bende 1 kez gittim sevdim ama fiyatları cok yüksek kararsız kaldım
Aycuu Çamlıca Medipol hastanesi Zeynep Elmalı’ya gideceğim bakalım randevu mu aldım yorumumu gittikten sonra paylaşırım
Aycuu Aycuu Çamlıca Medipol Hastanesi nispeten özel bir hastaneye göre oldukça kalabalık ama gitmiş olduğum Zeynep Elmalı’dan çok memnun kaldım arkadaşlar her ayrıntı ve detayıyla ilgileniyor ve yaklaşımı oldukça iyi
Bidinannesi Aycuu yaaa burcu hanım çok mu kötüydü doktor arayışındayım valla yıldım artık 6. Doktorum olacak sizin yorumu gördüm gitmeyeyim hiç ona göre