Momy11 21 haftalik hamileyim az once lavabo sonrası kahverengi bi akintim oldu çok az sonra bidaha gelmedi neden olmuş olabilir ? Doktoruma yazdım cevap gelene kadar buraya da soruyorum yasayan oldu mu ???
bebegim_55 Momy11 bebeğiniz size sinyal göndermiş bak kendini yoruyorsun veya zorluyorsun lütfen dikkat et anneciğim diye uzun zamandır araştırıyorum herşeyi 2 kez düşüğüm oldu ve 3 cüye hamileyim benden size demesi annesi🥰
MerveSglk95 Momy11 bende de 22 haftada oldu gbi doktora gittim kanama alani yok dedi bebek de gayet saglikli dedi ama yoruluyoruz herhalde ondan da olabilir
Momy11 MerveSglk95 devlette acilden girdim ultrasonla bile bakmadan direk yatış dediler bana üstelik kanama değil sadece ufak bi lekeydi kabul etmedimm ama çok sinirim bozuldu insan bi kontrol ederdi
eebru- Momy11 21 haftada normal degil bence. Baska hastaneye de görünün belki bebegin eşi aşağıdadır ihtimaller olabilir duruma göre
MerveSglk95 Momy11 benim doktorum ozelde hemen vajinal muayne yapti karindan da bakti mantar var dedi fitil verdi baskada bi sikinti yok dedi ya sey zaten kanama alanlari olunca gorunuyormus ultrasonda bariz belli oluyormus gonlunu ferah tut devami gelmedi ise bisey olmaz