badembid sinas @elkacin @Bsrydmr kızlar selam nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz 😊 kaç haftalık oldunuz? Ben dün gittim hastaneye şeker yüklemesi yaptırdım sıkıntısız geçti siz de durumlar nedir😇
sinas badembid selam kızlar ben iki hafta önce yaptırdım şeker yüklemesini bi sıkıntı çıkmadı. Perşembe günü kontrole gittiğimde doktoruma kartımın çok sertleştiğini söyledim. Her ihtimale karşı nst ye bağlayalım dedi. Sonuç kasılmalarım var. Serum bağlandı ilaç verildi. Evde kullanmamiçin de ilaç verildi fakat kasılmalar bitmedi gece doğjmhaneye gittik doktorun yönlendirmesiyle nst bağlandı ilaç alma sıklığım artırıldı. Hala kasılmalar devam ediyor ne yazık ki. 29+2 olduk bugün. 28+6 da 1400 gr dı. Daha çok erken ama erken doğum riskim var
elkacin badembid yeni gördüm kusura bakmayın 🤦🏼♀️ 17 hafta bitmek üzere ağırlığını hissede hissede devamm 🤰🏼
badembid sinas ay canım benim neler yaşamışsın öyle.. inşallah sağlıkla zamanında doğar bebiş 🙏🏼 Ama sakın canını sıkma eminim süreç yoluna girecektir 🙏🏼😇 kuzu size kavuşmak istiyor galiba azıcık daha dayanacak 😍😍
Bsrydmr sinas @badembid @elkacin selam kızlar nasılsınız? Bizde detaylı ultrason yaptırdık çok şükür riskli bi durum çıkmadı her şey yolundaymış🙏 Umarım erken doğum olmaz kasılmalar durur bi an önce @sinas 🙏🙏
elkacin sinas çok geçmiş olsun umarım sizin ve bebeğiniz için en sağlıklısı olur 🙏 neyseki cok erken farketmissiniz. Lütfen içinizi ferah tutmaya bakın 🙏
Bibebebi elkacin ben belgin hanımla başlamıştım asla tavsiye etmiyorum çok üzmüştü bizi. Aysel hanım candır ama, çok seviyorum onu🥰 38 olmak üzereyiz haftaya doğumum var inşallah çok memnunum kendisinden
elkacin Bibebebi aysel hanımdan ben de cok memnuniyet duydum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
sinas badembid inşallah zamanında gelir ☺️ çok teşekkür ederim. Sen de durumlar nasıl? Bebişin kilosu nasıldı
badembid sinas Ben eminim sağlıkla vaktinde alacaksınız güzelliği kucağınıza gönlünü ferah tut sen♥️ Ben en son 23. Haftamda gittiğimde 700 gram civarındaydı şimdi 1 kiloya yaklaşmıştır herhalde🐣🥲 biz şimdilik iyiyiz bir sıkıntı yok dün şeker yüklemesi yaptırdım hastanedeydim sıkıntı çıkmadı sonuçlarım da temiz geldi günlerimizi geçirmeye çalışıyoruz 😊
badembid Bsrydmr selam iyiyiz koşturmaca devam sen nasılsın? Oh maşallah bunu da atlatmşsınız yola güzelce devam🐣😍
elkacin Bsrydmr @sinas @badembid 17 bitiyor benimm 🤰🏼 Akşamları biraz zorluyor ve şişirdi beni 🙊 yürüyemiyorum ama bu aksam baslayacağım cunku cok yavaşladım ve halsizlestim 😬 baska bir sıkıntım yok devam ediyorum :)) benim de detaylı yaklasıyorr. Zeki Bey’e mi gittiniz?
Bibebebi elkacin yaa sizde mi ona gidiyorsunuz🤗 bu arada detaylı ultrasona girdiniz mi bilmiyorum ama o konuda da ahmet tayyar hoca süperdir. Her şeyi tüm detaylarıyla anlatır hatta gerekirse resmini çizer, içinizde şüphe bırakmaz sizi rahatlatır🌸
badembid elkacin yürümek en güzeli canım 25 haftalık olduk hala zımba gibiyim gerçekten 😅 Ahmet Tayyar hocaya gittim canım memnun kaldım çok
elkacin sinas evet evet ben ikili taramada gitmistim. Muhtemelen detaylıda da ona giderim. Diğer arkadas zeki bey e gideceğim diyordu ondan sordum ☺️
elkacin Bibebebi ben ahmet bey e ön ultrasonda gitmistim, ikili tarama testinde. Cok memnun kalmıstım. İlgili, güleryüzlü, rahat biriydi. Muhtemelen detaylı için de ahmet bey e giderim ☺️