elkacin Arkadaşlar merhaba, Harika Hn a gidiyorum fakat kafam çok karısık. Bir türlü emin olamıyorum. Acıbadem Altunizade’ye giden, önereceği doktor olan var mı? Yardım lütfen:(
Bsrydmr elkacin merhaba bende geçen hafta bir kez gittim ve bi daha gitmeyi düşünmüyorum olumlu elektrik alamadım dr.salih yılmazı cok önerdiler bi dahakine ona gidicem
Bsrydmr elkacin canım merhaba dün kontrolüm vardı salih beyde bilgi güncellleme yapıyım dedim çoook tatlı güleryüzlü anlayışlı 40 dakika filan kaldık içerde eşimle çok sevdik seninde seviceğine eminim ben ona devam edicem artık aşırı güvende hissettiriyo seni senin ne zaman kontrol
perilice123 elkacin ben de Altunizade Acıbadem’e gidiyorum. Doktorum Elif Ganime Aygün. Çok çok memnunum.
BurcAK145 Lalehan Kutlaya gittim direkt aktunizadede calışmıyor ama Altunizade ile çalışıyor tavsiye ederim mükemmel bir doktor🤩
elkacin badembid yardım için cok tesekkürler. 8 temmuz da yine randevum var bakalım belki ben fazla evhamlıyımdır diye sakin kalmaya karar verdim. Mesajlara hızlı dönmüyor diye huylanmıstım :) birde aksi ve sağı solu belli olmuyor diye bir kaç yorum okudum/duydum. Öyle 🙈
elkacin badembid Bsrydmr sinas Kızlar en basından beri kendi aramızda cok konustuk, sıfırdan tanısalım mı? ☺️ Acıbadem Altunizade-Salih Bey’e gidiyorum 12 haftalık bebis. Doğum subat sonu görünüyor cinsiyet belli değil, ben erkek hissediyorum. çalışıyorum. bu kadar benden :)))
badembid elkacin ben kendi doktorumdan çok memnunum canım, mesajlara döner çok ilgilidir sevecen biri çok seviyorum kendisini, eğer sıkıntı yaşarsan tavsiye ederim☺️
elkacin Bsrydmr yarın tekrar randevum var. Bakalım sans vereceğim. Duyduğuma göre sağı solu belli olmuyormus bazen cok iyi bazen agresif olabiliyormus. Bana agresif denk gelmedi henüz 2 kere gittim, yarın 3. olacak.
sibelyrl Bsrydmr benim kardeşimde Harika hanıma gitti o da sizin gibi elektrik alamamış bu kadar övdükleri doktor bu muydu falan diye anlatmıştı hatta :) bir daha gitmedi o yüzden post sahibinin bilgisine :)
micky Elif hoca var.Hem Atakent’te hem Altunizade’de çalışıyor.Ona muayene olabilirsiniz,onun için iyi diyorlar.
perilice123 micky çok çok iyi gerçekten hem çok bilgili hem dünya tatlısı pozitif bir doktor. Çok tavsiye ederim.
Bsrydmr elkacin agresif değilde bize biraz mesafeli gibi hissettirdi ben normal doğum düşünüyorum kısmetse yorumlarını okudum biraz sezeryan cıymış o yüzden gitmekten vazgeçtim umarım seversiniz aradaki o uyum cok önemli çünkü🙏
Bsrydmr sibelyrl katılıyorum kardeşinize ilk başta benmi sevmedim acaba dedim çıktık eşim dedi ben sevemedim seni etkilemek istemiyorum ama dedi aynı şeyi düşünmüşüz devlet dairesine gelmişiz gibi hissetirdi dedi bakalım aynı yerde başka doktora gidicem artık 😀🤦♀️
elkacin sibelyrl merhabalar, az önce kalp atısından çıktık o kadar kısa dinletti ki ilkte çekememisim bile. İkinciye tekrar girdim tam bi ultrason kağıdı kadar dinletti 2sn anca vardır. Açıkçası başka doktor bakacağım sanırım. Kardesiniz sonra hangi doktora gitti acaba?
elkacin Bsrydmr merhaba, siz hangi doktora geçmiştiniz acaba? Ben de değiştireceğim sanırım muayeneleri çok kısa sürüyor içime sinmiyo. Arkadasa cvp verdim 2sn sürdü yani :(
sibelyrl elkacin ümraniyede hisar hastanesi var orda esra hanıma gitti memnundu zaten onla devam etti ve doğumu da orda yaptı. Harika hanım işine geldiği gibi davranıyor sanırım hasta seçiyor kendi bilir ona hasta çok bize doktor çok.
Vahideozturk2 elkacin kalp atışını açtığı zaman bebek rahatsız oluyormuş, benim doktorum da uzun dinletme taraftarı değildi
badembid elkacin habine hanımdan da çok memnunlar bu arada aynı hastanede, belki kadın doktor tercih ediyorsanız diye onu da yazayım dedim☺️
Bsrydmr elkacin merhaba ben yine aynı hastane de dr.salih yılmaz a gidicem açıkçası erkek doktor istemiyordum ama diğerlerini sevemeyince onu çok övdüler sonuçta doktor erkek kadın farketmez ve aşırı normal doğumcu bi adam instagramdam inceleyin yorumları çok iyi hastalarının