Aselminaaa kubrakokcan gule gule kullan cnm bebisin bol bol oynasin icinde insallah heryeri su yapsin heryer su olsun insallah en guzel seyler bunlar
gurbetcikizii G493m valla ben bimden aldım 35 tlye daha kullanmadım ama kullanan bir çok tanıdığım var ve gayet memnun şuan olmayabilir ama ayda 1 sefer yada 2 ayda bir geliyor arada
Melek_Erten Kelebek14 2 ay kadar oldu ben alalı ama gecen haftalarda yine gelmisti 13 hazirandi sanirm katolog ozaman da vardı. Subede olmasa bile online da oluyo ordan bakablirsiniz
kubrakokcan marbling10 ben aldığımda 225 tlydi şuan 245 TL https://ty.gl/yze9xky Buradan aldım. Renk gri geliyor ☺️
marbling10 kubrakokcan yaa teşekkür ederim benim favoriye eklediğim 427₺ olmuş, ne gerek var o kadar farka anlamıyorum. Kalitesi nasıl siz beğendiniz mi?
kubrakokcan marbling10 Henüz kullanmadım ama şuan için güzel duruyor. Babyjem in aynısı. Yorumlarına da baktım kullanan herkes çok memnunmuş ☺️ Bence de o kadar fiyata almaya gerek yok. Hazır şuan indirimdeyken ihtiyacınız varsa alın derim 🍀