Royalsun Herkese merhaba 4 haftalık hamileyken betahcg 200dü şuan kesem oluşmuş ama kese arkasında kanama var kesin düşük yaparsın diyemem dedi doktorum. Tekrar kan vermemi betahcgyi öğrenmemi istedi. 5+6 betahcg verdim ve sonuç 22225 normal mi?
AlyaEkmen_ Royalsun canım beta HCG artışın çok güzel hafta ile uyumu beta HCG ile anlayamiz Ultrason ile belli olur progestan iğne veya fitil başlamadı mı doktor bol bol dinlenin Allah’ın izniyle geçer ❤️zaten sağlıklı bir gebelik değilse hiçbir ilaç iğne etki etmez sağlıkli olmayan gebelikler düşük ile sonuçlanır benimde kanama alanım vardi progestan kullandım geçti çok küçük bir alandi zaten sen içini ferah tut inşallah güzel sonuçlar alirsin
AlyaEkmen_ Royalsun ne güzel işte ❤️bol bol dinlenin gecicek inşallah bende ilk duyduğumda çok tedirgin olup üzülmüştüm sonra kendime kızmıştım sağlıklı değilse biz ne yaparsak yapalım tutamayiz sağlıklı ise zaten ne yaparsak yapalım bize bırakamaz ❤️görümcemin kanama alanı 5 cm idi kese ve bebekten bile büyüktü şuan çocuğu 4 yaşında 🙈benim onun yanında kanama alanım 2mm idi yani 1 cm bile değildi içinizi ferah tutun 🤗
Royalsun AlyaEkmen_ çok teşekkür ederim içimi o kadar rahatlattınız ki ❤️ kanama alanım ne kadar bilmiyorum. Düşer mi bilmiyorum. Ama benimde düşüncem şu verende Allah alanda Allah. ben kendime ve elimden geldiğince bebişime iyi gelecek şeyler yapmaya çalışıyorum. Gerisi tevekkül 🤲🏻