haticesusme22 Doktor 12 6 da erkeğe benziyor dedi. Etrafımdaki herkes belirtilerin o yönde olduğunu söyledi. Ama 16.ci haftamda başka bir doktora gittim göstermedi ama tahminen kız dedi. Kafam çok karışık. Etrafinizda benim gibi olanlar var mı?
burcinnb haticesusme22 bana da 12. Haftamda erkeğe benziyor ama kordon olabilir dedi. 16. Haftada kızım olacağını öğrendim 🥰
Sultann1603 haticesusme22 12.haftada tarama testinde kıza benzettim sanki dedi doktor ama net knsmadi dün gene gittim belki öğrenirim diye 15.haftada bu seferde benmki göstermedi cekms dizlerini karnına oturuyodu valla 2 e hafta snra tekrar gitcm😅😅
UraSsmom haticesusme22 Bana 15 haftada kesin erkek dedi 20. Haftada ynni bugün tekrar gittim yine erkek dedi yanılsın istedim ama yanılmadı 😁
Suleasyaa Cok kişi detaylı ultrasonsa öğreniyor.20 ile 23 arasında yapılan o zamana kadar bekleyin hiç birsey almayın
haticesusme22 burcinnb desenize belki benimkide öyledir. Gittiğim iki doktorda bilinen tecrübeli doktor aslında o yüzden kafam karışık
burcinnb haticesusme22 benim doktorumda öyle her dediği çıkan doktorlardan ama bende çok şaşırmıştım 😂
UraSsmom haticesusme22 Bi oğlum var dünya tatlısı :) İnsan 2.yi erkekse kız kızsa erkek istiyo tabi 🤭 Rabbim sağlık versin 🤲 Bu tür şeyler işin şımarıklığı tabi 🤪
Hshsgsvbshd https://resimyukle.link/i/mvEMVkizlar bugün gittim sanki çıkıntısı var gibi dedi bak dedi