Alpmetecan Selamün aleyküm 14 aylık bebeğimi bı türlü memeden koparamadim şuan bile direniyoruz ve ben altı aylık hamileyim nasıl çozumler önerirsiniz ( konuşarak anlamaz daha çok küçük tiksindirme de tiksiniyo ama çok ağlıyor )
Aselminaaa Alpmetecan biberonla normal sute baslaya bilirsin eger vermeyi dusunuyorsan biberonun hizini alinca memegi istemeye bilir
Esraali Alpmetecan sirke sürün kokusundan yanaşmıyor eline birseyler verin sevdiği atıştırmalık sirke gögüs agrınızIda alır
Alpmetecan Aselminaaa biberon emzik sevmiyo vede şuan ayağımda sallıyorum dünya kadar tekme yedim elinden çizgi filmle kandırıyorum dua edin bana
Alpmetecan Ozgu_momy neden ayrimiyim 6 aylik hamileyim bana da yazık karnıma baskı yapıyor vede gece uyku diye bişey yok
aysel_gunes 18 aylikti biraktirmak zorunda kalmistim 3 aylik hamileydim 😊 bant yapistirdim aciyo dedim bi iki defa istedi sukur zorlanmadan birakti😊
Alpmetecan Denizyildizii salça da sürdüm şuan içmek istemiyo gel diyorum kaçıyor 🤭ama sağolsun bunu burnundan getiririm der gibi ne sallanmaya geliyor nede başka bişeye sürekli ağlama şuan ayağımda ha bire kalkmak istiyor çizgi filmi değiştirip dikkat dağıtıyorum
Aselminaaa Alpmetecan bi kere ayakta salamayi birakmanuzi tavsiye ederim hem hamilesiniz hrm bacaklariniza yazik 1 yasini gecmis artik uyumaz sanmayin uyuyorlar yoruluyorlar illa ve uyuyorlar bazen oglum yemek masasinda uyuya kaliyor biberon almiyorsa karnini suyla doldurmaya calisin emmek istedigi zaman yada ayran verebilirsiniz sut sana bilir bak memeden bardaga koydum seklinde baskada ne onerebilirim bilmiyorum
Ozgu_momy Alpmetecan neden ayırmayım mı ? soruya soru ile cevap süpersiniz . Gebeyken emzirmek konusunda bilgi vermek için sordum sadece .
Asel4220 Alpmetecan kuranı Kerim’de buruç süresi var cuma gün sela ve ezan arası bir tane okuyarak başlıyorsunuz her gün diğer cuma sela arasına kadar 1 tane okuyorsunuz istediğiniz vakitte sonrasında em son gün cuma yani sela ve ezan arasında bir tane daha okuyup son kez emzirip bırakıyorsunuz kesin bırakmalısınız ama duanın ben faydasını gördüm sizde görürsünüz inşallah
Alpmetecan Asel4220 ama gitti sela ezanı ve cuma , ben bı hafta daha dayanamam erken doğum riskim var ve inanılmaz baskı yapıyor karnima
Denizyildizii Alpmetecan zor evet ama 2 3 güne unutur. Birkere bıraktırınca tekrar vermeyin sakın çocuk için büyük travma olur
Alpmetecan Aselminaaa kendi başına uyumaz uyku saati geçince çok huysuzlaniyo ve bebek arabasiyla dışarda gezdirerek uyuturum , şuan çok tekme atıyor karnıma , ayakta sallanmaya alisa da yeter babasina sallatirim yeterli biraksn
Alpmetecan Denizyildizii ben o hatayı çok yaptım 7 gün yoğun bakımda kalınca unutmuştu birden meme dedi eşimin zoruyla verdim ve bin pişman oldum , şuan belki defalarca bıraktırdım eşim kavga kıyametle verdirtti çocuk büyük bı ameliyat geçirdi nasıl vicdanın var deyip verdim
Aselminaaa Alpmetecan uyumaz degil iste bebek ona alistigi icin surekli bunu istiyor zamanla alisiyorlar istifini bozmadan ilerlerseniz kolaylik olur yatagina yatir bi yatistirici muzik acin su uykuyu getirenlerden sizde kendi yataginiza gecin ve yatin o sizi gorsun orda annem gitmedi diye bilsin