Aysnn3705 miniksevdamm ufak tefek basit olanları en kendim örüyorum hatta şuanda bi tane tavşan örüyorum kolay olanları elimden geldiğince örmeye çalışıyorum 🥰
NurCeren00 miniksevdamm instagramda bi abla var ona istediğin modeli gösteriyorsun hemen yapıyor. @hulyaninmutfagievinizde instagram adresi bu canım.
Merveren miniksevdamm kendin çok rahat örersin canım ama almak istiyorsan pembedugme var onların kendi sitesinde çok uyguna yapanlar var ordan bakabilirsin
Bts1 Elfglce bende hep kendim oruyorum kanatlı perdelere maymun falan yaptım kanatları tutturmaya bulutlu yastık uyku arkadaşı sesli hepsini yaptım şimdi ikinci çocuğuma inşallah yapicam 🙏🥰
Aysobaciniz miniksevdamm bende kendim yapayım dedim 3 ay kaldı bu sürede hangi birini yapayım diye düşünüp duruyorum 🤦🏻♀️ Yaptırmaya kalksan pahalılar yapmayada yüreğim yok 😂
fatmArslan06 miniksevdamm kendim okadar çok ördüm ki daha cinsiyet belli değildi kiz a erkeğe 15 16 adet örmüşüm 😁😁 bebeğinden tut ayısına kadar ineginden tut tavsanina kadar
Pthulya Bende yapıyorum kızlar sayfamda var ilk gebeliğimde başlamıştım 5 yıl önce bir sürü ördüm kızım hiç oynamadı çoğunu dağıttım ☺️ Sayfama da bakabilirsiniz asel.amigurumi bu ara aktif değil sayfam çok yavaş ilerliyorum ☺️
ozge_sblr miniksevdamm canım bende öyle bir oturuşta yapmadı yavaş yavaş yaptım sıkıldıkça elime aldım parça parça yaptım. Doğuma daha varsa yavaş yavaş yap hem eğlenceli oluyor hemde ilk oyuncağını annesi yapmış olur 🤭
ozge_sblr miniksevdamm 😂😂 tabi çıplak mı olsun tavşancık 😂 hatta dur fotosu telefonumda varsa atayım 🤭 ![https://resimyukle.io/r/UxRQkfsY0I]
fatmArslan06 Martha herkes ona aşık 😁😁 öylesine ördüm oğlum olacak oda erkek bebek https://www.hizliresim.com/h6jsyyp
Annesininkuzusu01 Ydamlakarabulut Merhaba canımız annemiz, forum kuralları gereği reklam ve satış amacı taşıyan ifadeler kullanmak yasaktır💜
Annesininkuzusu01 miniksevdamm Merhaba canımız annemiz, forum kuralları gereği reklam ve satış amacı taşıyan ifadeler kullanmak ve instagram, facebook, whatsapp vb sosyal medya çağrıları yasaktır🙌
Annesininkuzusu01 Aysel0707 Merhaba canımız annemiz, forum kuralları gereği reklam ve satış yapmak yasaktır💜