Aysecan123 Kizlar, videolar da falan goruyorum annelerin karninda bebekler hareket ediyor disaridan ayaklari elleri kafalari belli oluyor. O hepimizde olacak mi? Ve olacaksa kacinci hafta da gorebilecegiz?
YuvarlanamayanPandaa Aysecan123 23. Haftadayım tekmeleri belli oluyor ilerde daha belli olacak oğlumdayken 35-39arası artık ayagı eli belli oluyorfu
Busraseren94 Aysecan123 o herkeste belli olmuyor karnımızla alakalı sanırım ve zayıflarda daha çok belli oluyor diye biliyorum iç karnıda darsa dışarıya çok belli eder.
korkmazkubra Aysecan123 35+5 olduk canim 1 aydir dusaridan hareketleri belli oluyor kizimda son 2 ay eli ayagi belli oluyordu ama bu gebeligimde kilolu hamile kaldim belli olur mu bilmiyorum eli ayagi ama hareketleti tekme atmasi belli oluyir karnik bi saga bi sola kimildiyir iktirdigi yer sisiyor iniyor
BusraUras Aysecan123 ben 38+0 dayım şuan oğluşumun herşeyi belli 🤣😅 babası korkup kaçıyor oğluşum hareket ettikçe.
Kara1833 Busraseren94 yok valla hiç belli olmuyor 😂😂 zayıfım ama ilk hamileliğimde sadece dokununca anlaşılıyor neresi oldugu
Aysecan123 korkmazkubra bende 25. Haftamdayim sadece kas seyirmesi gibi disaridan pit pit gobegimin atmasi belli oluyor. Insallah eli ayagida belli olur 😍😍
BusraUras Aysecan123 olur inşallah 😊 çok kilo almazsanız daha net belli oluyormuş şükür ben çok almadım
Nurssss Aysecan123 33 te başladı sağ tarafımdan ayagı çıkıyo yumurta gibi dışardan görülüyo tutuyorum ben bildiğin 😅
Bebikonun_annesi 13 +6 yız bugün, uzanırken pıt pıt şeklinde kas seğirmesi gibi şeyler hissediyorum elimi koyduğumda 🤭
mineirem Zayıf değildim ama son aylarda göbeğim dalga dalga oynuyordu sürekli kafası filan poposu belli oluyodu😂
Busraseren94 Kara1833 benimde 2. Gebeliğim hareketler herşey belli oluyor ama öyle eli ayağı olduğunu anlamıyorum 😁
Bebikonun_annesi Aysecan123 sanırım öyle bişiler oluyor canım, çok garip gerçekten seğirmeyi hissetmek bile farklı bir duygu
Kara1833 Busraseren94 bu haftalarda değilde 30 haftadan sonra belli oluyor dokununca ama ben hiç öyle tam net tenimde ayak izi gibi oldugunu görmedim valla😂😂
snowpress Aysecan123 36. Haftamızdayiz artık dışardan hareketleri belli oluyor, bazen karnım dalgalanıyor 😂