Lunayko Lulemom benimde öyle karıştı biberon emzik falan aldım bir kaç zıbın ana kucağı hepsi birbirine girmiş durumda hemen düzeltmemiz lazım bu karışıklığı geç kalmışız diyorlar🥰
Lunayko milena11 aslında bende normal hayatımda çok pimpirikliyim ama hamilelikte tuhaf bir rahatlık oldu çok haklısınız şimdiden başladım bile listelerimi düzenliyorum hızlıca halledicem umarım🙏🏽🥰💜
Lunayko Akkoyu canım çok teşekkür ederim bende başladım hemen listelerimi düzenliyorum meleğin sağlıkla vaktinde doğsun inşallah hiç telaş yapma sende hep güzel düşün çok güzel olsun umarım🙏🏽❤️
Akkoyu Lunayko ay inşallah canım zaten istesemde telaş yapamıyorum yatıp dinlenmem gerekiyor kıyafetlerini makineden çıkarıp asıncaya kadar agrı giriyor zor bela asıp yatıyorum
Lunayko Senaa28- evet geciktik hemen başlamalıyız ben listelerimi düzenlemekle başladım sizde başlayın hemen, bugün artık bizim için koşturmaca başlasın🥰👼🏼
Lunayko Hamileadayibiranne ya sağlıkla gelsin sizinde, benimde çok az kalmış hadi başlayın bence en azından listelerinizi toparlayın bende öyle yapıyorum düzenli olsun alıcaklarımızı bilelim kolayca hallederiz umarım🥰
Eminos123 Lunayko 2. Gebeligim oldugu icin alisveris yapmadim ama kiyafetler yikandi ütülendi hastane cantam kaldi sadece 32 bitiyor
Ccff3435 Lunayko ben 35. Haftada hallettim suan 36 dayım ve sıcaklar başlayınca ağırlık çöktü hastane çantasını hazırlamak için bir vinç vs bekliyorum 😂😂
Lunayko Akkoyu canım benim yaa yardım edicek biri yok mu eşinin olduğu günlerde birlikte yapabilirsiniz aslında çok yorma sen kendini🙏🏽🌼
Lunayko tazeanneolacam canım bence iki takım al hastane için yedekte olsun biri şık biri daha düz olabilir ben öyle yapıcam
Akkoyu Lunayko eşim uzman çavuş görevde ve 1 sene daha yanımda olamıcak o yüzden kendim olduğu kadar hallediyorum ☺️