Karyakal papatya56 ya zaten varya idrar testinde silik de olsa cizgi gormeden kan vermeye gitmiceksin buyuk hayal kirikligi oluyor bir cok kez denedim teste cift cizgiyi gor oyle git kan vermeye insallah
papatya56 Karyakal Ikı ay once erken testte sılık cızgı gordum kan verdım negatıftı ıkı gun sonra adet oldum çok üzülmüştüm ondan hemen kan vermem
Merve112 Mortaleks1 ayy inşAllah Allah bekleyen herkese nasip etsin ben de adet gecikmelerim oldugu için 6-7 ay denemeden sonra ovulasyon testine basladım ilk ay hamile kaldım hemen suan 7 haftalık rabbime şükür 😊
Mortaleks1 Merve112 Allah kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻 Benim adetim sürekli düzenli ama bir de böyle deneyelim dedik uygulamadaki günlere güven olmuyor insan bu robot değil sonuçta sürekli aynı günlerde olsun dedim ama hayırlısı artık 🙈
Karyakal papatya56 o zaman sen cift cizgi gor insallah biraz da bekle adet gecsin oyle ver kani insallah ciksinda yarin testi en az az 1 saat sıvı almadan oglen 12 ve 4 arasi yapmalisin o saatte lh hormonu daha cok salgilaniyor
Karyakal Mortaleks1 çok aşiri bi fark yok bence hemen hemem ayni gibi degilse bile cok hafif fark var sıvı almına dikkat ettin mi
wills Mortaleks1 ayy ben de burda beklim 😊 16 sindan beri yapiyorum bugün koyulasmayi biraz daha fazla gördüm şükürler olsun, iki gündür kasiklarim fena batıyor. Insallah hepimiz guzel haberler verelim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 https://imgyukle.com/i/jRx3GQ
Mortaleks1 wills eveeet bugün daha koyu yarın falan kesin yumurtlamadır o zaman. Hatta bence bugünü bile değerlendirin ☺️
wills Mortaleks1 insallah canim bi görsem hergun heyecanla bekliyorum valla, gunasiri değerlendirmeye çalışıyoruz bu sıcaklar mahvetti bizi ya 😁 Insallah şu testlerimizdeki çift çizgiyi gebelik testinde de görebiliriz bazen hayal etmiyor değilim 🥺🥲