Mortaleks1 papatya56 insanın morali de bozuluyor testin varsa bekle biraz daha sonra yap yarın kan verecekmiş zaten ama sonra yine çıksa bile kese göreyim kalbini duyayım derken geçmeyecek zaman
papatya56 Mortaleks1 Testim yok yarın kan vercem aynen canım kalp atısı var mı yok mu kese gelistimi ikinci hamilelilıgımde kalp atısı yoktu bidaha öyle olur dıye korkuyorum testte ikinci çizgiyi gördüm ama var mı yok mu bilmiyorum
Tusami papatya56 var ama o kadar yeni geçmiş ki idrara , o yüzden çok dikkatli bakınca gözüküyor, inşallah bu sefer sağlıklı bir bebiş olacak 🤲bende boş gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum seni çok iyi anlıyorum
papatya56 Tusami İnşallah canım yarın kan vercem hastanede vercektım 85 ti dedım yarın saglık ocağında vereyim burda yok dedıler biraz morelım bozuldu ilkıde 4 aylıktı düstü cok korkuyorum aynı seylerı yasarım dıye ikinci çizgi çok silik testın markası prodocter
Tusami papatya56 tamam canım sağlık ocağına sabah erken git bizim burada öyle, saat 11 de gittim kan almadılar , erkenden kan alıp hastaneye gönderiyorlarmış
papatya56 Tusami Sabah 9 da gıtcem kayıt noyu alırım internetten sonuca bakarım bızım burdada 11 den sonra almıyolar
Tusami papatya56 e nabızdan bakmıştım ben en son hamileliğimde , sabah vermiştim akşam üstü çıkmıştı, haydi hayırlı haberlerini bekliyoruz 🤲
papatya56 Tusami Bende canım cok merak ediyorum iş çıkartıyom evde kendıme zaman geçsin dıye İnşallah vardır ümüdim fazla yok bakalım nasıl çıkcak