papatya56 biz evlendik 8 ay sonra cocuk istedik ha diyince olmadi tabi 8 9 ay ugrastim ileri derecede polikistik var bende yumurta gelismiyor klomen kullandim 1. De olmadi 2 de olmadi 3. Klomende hamile kaldim 6+2 haftalik evde dusuk yaptim sagliksiz gebelik denildi kurtaja gerek kalmadi hic bise kalmamis icerde tamamen gitmis zaten o ani ölsem unutmam cok zordu evde dusuk yapmak 😔 sonra dusunmedim bile hemen bi daha hamile kalmak istedim gene 7 8 ay ugrastim ilaclar femera felan kullandim yumirtam buyumuyordu en son gonal f ignelerle yumurtami buyuttu doktor catlatma ignesiyle catlattik şükür tuttu kızım oldu 🙈 tabi kizimda kanamali bi hamilelik gecirdim ama sag salim dogdu şükür 8 aylik oldu ben 2. Yi istiyorum zaten cok zor hamile kaliyorum diye araya fazla zaman koymak istemedim 2 yil sonra kizimi alabilildim kucagima 23 yasindayim yasimda kucuk 2. Yi yapmak istiyorum bu 2. Denememiz ovulasyonda 2. Bebek icin boyle bizim hikaye kizim olana kadar tabi 15 20 kere ovulasyon yapmisimdir ama 🙈 Sende sag salim hamile kal ve kucagina al insallahh cok dua edicdm tutsun diye 🤗