Gul2808 5+6 günlük kontrole gittim dün yolk sac var bebek yok dedi pazartesi günü gel tekrar bakalım dedi başına böyle bir şey gelen ver mı
zehranurr Gul2808 bence pzt gitmeyin. 1 hafta bekleyin. Geç döllenmeyse 7. 8. Haftada bebeği görebilirsiniz. Bi kerede daha bebeği göremedim derse üzülürsünüz.
Selen37 Gul2808 ben 5+5te minicik kese gördüm bebeğin b si yoktu. 7.haftada hem kalp atışı hem bebek gördük. Bence 5li haftalar çok erken bebek için 🥰
Mavi_- Gul2808 canım bir şey soracam progesteron değerin kaç çıktı benim ilk gebelikte progesteron çok düşük diye bebek gelişmedi bugünde tahlil verdim henüz 4 haftalığım senin değerin nasıldı
Gul2808 Selen37 3 haftalık öğrendim kan pıhtılaşmam olduğu için sürekli gidiyorum çok panik oldum bebek yok diyimce
rosatue Gul2808 evet ben varım. Erken haftalarda sürekli kontrole gidince böyle oluyor. Gelişimin her aşamasını yakalıyorsunuz 😅 ama paniğe yol açıyor. 7. Haftanızda giderseniz boşuna strese girmemiş olursunuz
Mom0891 Gul2808 hayır hiç öyle düşünme canım korkma da,bende senın haftanda yolk salk kesesini gördüm 7. Haftada da bebişi gördüm kalp atısını dinledim❤️🧿Seninde öyle olur.Şuan bebek için erken canım önce kese oluşur zaten❤️🌸
BegumIscanTunc Gul2808 5+3 te keseyi ve bebek oluşumunu görmüştüm doktorum 10 gün sonra yine gel bebegi ve kalp atışına bakalım demişti 6+2 de gidip bebeği ve kalp atışını duyduk şuanda 35+4 haftalığım
Dilek5646 Gul2808 canım hiç merak etme yolk kesesi varsa bebekte vardır bende 6hafta 1günlükken yolku gördük doktorum bebekte yanına oluşacak dedi yolk varsa bebekte oluyor dedi