hayalsu İkiz gebeliğim var ve daha 26. Haftamda Geceleri uyku yok yürürken karnım sertleşiyor sırtım ağrıyor yatakta dönemiyorum ben bunlarınyaşıyorum ya siz ?
zehranurr hayalsu bende 27 haftalığım ve bu problemlerin hepsini yaşıyorum. Ağrılardan gece 5 te uyudum(uyumak denirse) sabah 8 de geri kalktım daha hala uyku yok. Yürüyünce karnım taş kesiliyor resmen
Merve5561 hayalsu 20 haftalığım o kadar değil ama benim bile ağrılarım var çok ayakta kalırsam belim kopuyor sanki bi de gaz sancısı var ki sormayın karın sertleşmem de başladı geçen hafta günde bi kaç kere oluyor
tcasl hayalsu karnımda yürüdüğüm zaman ağrılar oluyo halsizlik var bide kalbimin etrafında sıvı birikimi varmış oda ayrı ağrılar olusturuyo 😬
hayalsu zehranurr Yani benim karnım büyüklükten dönemiyorum sağıma soluma seninki ne kadar büyüklükte acaba benimki muhtemelen ikiz diye bu kadar büyük
hayalsu zehranurr valla görünüşte sadece karnın büyüdü diyolar ama 63 le hamile kaldım şuanda 77 kilodayım
hayalsu eylul02 başka şikayetin yok mu mesela benim sağ göğüs altında sanki mide tarafında deli gibi yırtılma acısı var dokunamuyorum tenime sanki sanmış yırtılmış gibi içten onun sebebini hala bilmiyorum
hayalsu zehranurr aynen öyle resmen ağırlaştım hiç bi iş yapamıyorum evde yapınca karnım sertleşiyor uyuyamıyorum oturamıyorum yatamıyorum yürüyemiyorum bu kadar erken başlaması çok zor bence normal gebeler son aylarında böyledirler herhalde sende ağırlaşma yok mu ?
zehranurr hayalsu ben çok şükür kendimi o kadar ağır hissetmiyorum, ödemimde olmadı. Ama bugün mesela 5 dk markete yürüdüm karnım taş kesildi.
hayalsu zehranurr bu arada konudan alakasız ama kundak aldınız mı kundak diye bakıyorum ya e bebekte fermuarlı kundak çıkıyor ya da musliin bezi
zehranurr hayalsu evet artık çantamı hazırlamak için yavaş yavaş kıyafetleri yıkamaya falan başladım, odalarını aldık inşallah gelecek beşikleride. Ufak tefek eksiklerimiz kaldı en kısa sürede onlarıda tamamlayacağız
hayalsu zehranurr beşik ne aldınız malum ikiz biz büyüyen beşik düşünüyoruz ama oda küçük çok zor sığacak sonra anne yanıda lazım malum ikiz bebek evde 4 beşik oluyor ne yapacağımı şaşırdım doğrusu