Kirmizivosvos 16 haftada patates 🥔 iken 17 haftada dolmabiber olduk bu nasıl bir tezatlık 😑😏 patates biberden daha büyüktür değil mi kızlar 😅@HappyMom
41irem Kirmizivosvos aynen bencede çok saçma bizde dolma biberiz bende anlamadım bu meyvelerden sebzelerden bişey 😅
MineLule Kirmizivosvos doktor kilomuzu ölçmüştü bir kilo civarıydı uygulama patlıcan büyüklüğünde diyordu eşim de diyordu ki ben hiç bir kiloluk patlıcan görmedim 😁
Kirmizivosvos [silindi] hiç hoş değil ama dimi 😊 şurda okuyup meyveyi görüp bekleyip iki seviniyoruz 🥰🥰
Aybuss 22 haftada greyfurt diyor 🤣 Havuc tuk muz olduk muz dan Greyfurt saçma geldi banada… Program çalışmıyor demekki
NurCeren00 41irem ben 18+2 de ciddi tekme hissettim 😍. Ama ondan 2-3 hafta önce o kelebek hissi başlamıştı 😍. Hissettiğiniz çok yüksek ihtimalle bebeğinizdir 👩🍼
41irem Kirmizivosvos bende bilmiyorum ki geçenlerde içimde bişey pır pır etti ama bebek miydi tam anlayamadım merak ettim oyüzden aynı haftada birini bulunca 😅
NurCeren00 Kirmizivosvos ay internette ki benzetmelerde öyle. Ben artık elimde cetvelle geziyorum 😂. Başka uygulamalarda tahmini cm veriyor. Ona bakıyorum 😍😍😍