nur_cibikci Merhaba ilk defa bir şey paylaşıyorum yanlışım varsa kusura bakmayın . Boş gebelik geçirdim dört ay önce , şuan hamileyim . Mayıs bir son adet tarihim . 23 haziranda ultrasonda bakıldı ama bebek gözükmedi . Bu normal mi ve bu durumu yaşayan var mı
Aysecan123 nur_cibikci benimde 24 aralikti son adet tarihim. 8 subat da kese, 18 subatta kalp atisi duydum. Ama gec dollenme olmus keseme baktiginda dr kese kucuk demisti. Kalp atisini duydugumuzda son adet tarihimi 1 ocak olarak duzenledi.
Busrakzlkc nur_cibikci sat aynıymış canım ben dün kalp atışını da dinledim bebeğide gördüm inşallah darısı başına 🙏
mucizem42 nur_cibikci bende bugün baktırdım 6 haftalık kese var sadece geç döllenme olabilir dedi doktor iki hafta sonra ya gün verdi
Valide nur_cibikci benim ikizlerimin biri 7. Haftada göründü diğer kesede bebek gözükmedi 8. Haftanın sonunda diğer bebek göründü ikisi muhtemel farklı günde döllendi o yüzden öyle göründü dendi inşallah sen de kavuşursun bebişine canım endişelenme dua et inşallah 🌸🌸🌸
Suleasyaa Geç döllenme olabilir. Böyle durumda kese görünür ama bebek daha geç görünebilir. 7+6 siniz demi adet tarihine göre? En iyisi beta hcg değeri söyler. Betaniz kac
nur_cibikci Suleasyaa beta değerimi iki gün peş peşe yaptırdığımda sorun yok değerlerin güzel yükseliyor demişti doktor . 23 Haziran’da 24.241 di