Delal123 Arkadaşlar şehir hastanesine gittim ama randevu alamadm 19 haftalık gebeyim siz ha bi hastanede yaptırdınız. Yada yaptırmasak sıkıntı olur mu
Ayden07-lice Delal123 bende yaptırmadım ama devlette randevu bulmak zor bı kaç doktor araştırdım özelde Ali İpek ve Deniz Esinler biraz pahalı ama yaptıranlar memnun gibi
Ysmnkb123_ Delal123 canım ben de 18 haftalığım şehir hastanesine gittim bugün ayrıntılı ultrason da sıra alabilmek için eylüle kadar doluyuz haftan geçmiş oluyor dediler vermediler ne yapacağımı bilemedim
Tunammm Delal123 Ben özele gittim DrSelma Tokucoğlu na 350 tl verdim en uygunu oydu araştırdıklarımın içinde devlette bulmak imkansız gibi bişey Allah yardımcımız olsun 😔
Tunammm Delal123 Hastanede değil cnm özel klinik cebecide burası kendisi akay hastanesinde ama orda fiyatları bilmiyorum gayet güzel ilgilendi herşeye baktı isterseniz bi arayın 20 haftamda gitmiştim şimdi 24 olduk :)
3MelekAnnesi3 Delal123 ben etlikte yaptırdım ama hiç tavsiye etmem igrenc Bi yer nor alde gataya gidiyorum orda yapmadıkları için mecbur gittim etliğe
Serra06 Delal123 canim ben 21 haftalıkken özele gittim Sinan tan. 500 TL ödeme aldılar 40 dk dan fazla herşeye baktı anlattı çok memnun kaldm bir CD 6 adet renkli fotoğraf ve açıklayıcı bir rapor verdi.