Duygu0621  kızlar bu benim 6. Haftamın ultrason görüntüsü doktorum kesemin 6. Haftama göre küçük olduğunu söyledi ve kesem boş, geç döllenme olabilirmiş boş olmasından çok korkuyorum inşallah bebeğim oluşur 😔😔😔
61_nur Duygu0621 daha küçük bende öyle olmustum hatta bana sağlıksız gebelik dediler 8 haftada gördüm bebeğimi cok sükür suan 12 haftaligim daha yeni bi iki hafta daha bekleyin
Syma-ma Duygu0621 ben doktora ilk 7+4 de gittim geç dollenme olduğu için 6+4 gösteriyordu sen garantiye al 8 de falan git stres de yapma
Duygu0621 61_nur evet aynısı banada söylendi , normal bir gebelik değilmiş iyi görünmüyormuş bayada net konuştu doktor , o yüzden moralim bozuldu biraz çarşamba günü bir daha gidicem randevum var alttan muayene olucam inşallah orda gözükür 🙏🏼
61_nur Duygu0621 herhangi bi agrin sizin yoksa bence 8 bekle ben 3 gunde bir gittim sürekli moralimi bozdular aglaya aglaya eve geldim kesen düzgün benim Armut şeklindeydi kesem
Duygu0621 61_nur hayır canım hiç ağrım sızım yok , biraz lekelenmem var o kadar onada normal dediler, beklemek sabır işi gerçekten bende hergün gitmek istiyorum doktora ama beklemek daha iyi
61_nur Duygu0621 benim bebeğimle lekelenmem oldu oda yerleşme lekesi oluyormuş aşırı bi leken olmazsa sorun olmaz inşallah her hafta gidip moralini bozma 8 haftanın bekle git daha iyi olur
Duygu0621 61_nur hayır aşırı lekelenmem olmadı bi keresinde pembe oldu onda korktum acile gittim sonra kahverengiye dönüştü şuan azaldı biraz
Meltemcee Duygu0621 kese 6 hafta 5 gunluk ile uyumlu gözüküyor bide bana biraz duzensiz kese gibi geldi bebek gozukmesi gerekirdi normalde doktorunuz nasil uygun goruyorsa stres yapmayin ve bekleyin bence
Meltemcee Duygu0621 saglikli bir gebelikte 6.haftadan itibaren bebek gozükur sekli duzensiz gibi ondan bahsettim