birceefe Arkadaşlar selam. 2 adet 10′lu hastane çıkışı almayı düşünüyorum. İnstagramda o kadar çok sayfa var ki, nereden alacağıma karar veremiyorum sizler tercih ettiğiniz ve beğendiğiniz markaları veya sayfaları yazabilir misiniz?
Portakalgeliyor birceefe Ben kaan bebe den aldım organik kitikate mi neydi markası bir de imaj marka :) bazen indirimli hastane cıkısıda satıyor mesajda belirt istersne modellere bak :)
asiltosumm35 birceefe eger ki cikip gezerim dersen 2 adet 10 lu al canim. Ama gezmem corona var dersen 1 adet istedigin isimli veya daha farkli 10lu hastane cikisi al. Digerlerini 5li al. Cunku cikmazsan ve evde gecirirsen zamanini 10lu cok gereksiz oluyir
Esrujj Mervegem 10 parça jakarlı 179 ve 189 şuan hatırlayamadım yanında da yastık hediyeleri var o da aynı şekilde baskılı https://www.hizliresim.com/690z4sz
elifetrn birceefe Canım kesinlikle bebeqon sayfasını tavsiye ederim ürünler çok yumuşak baskıları çok canlı ben oradan yaptırdım çok memnunum
turkanay birceefe cnm benim arkadaşım 10 lu ısimli hastane çıkışı aldı çiçek sepetinden çok güzel bi kumaşı var ve her yerde baktığımda daha da galiteli