Mirages 11+3′te kıza benziyor dedi 13′te daha erken dedi başka doktor. Acaba kız da demedi mi diye düşündüm😍
mavi_kus Esila_kayacan burda bir arkadaşa yazmıştı işte detaylıda bile kız demişler sonra erkek denmiş 🤭
Esila_kayacan mavi_kus ay detaylıda nasıl kız demişler baya şaşırdım vala detaylıda halbuki herşey görünüyor
kizannesi_1004 Esila_kayacan canım doktor o an şansa doğru pozisyonu yakaladıysa tabi ki cinsiyeti görebilir ben de bugün kız olduğunu öğrendim 11+6 ve doktorum kendinden çok emin söyledi çünkü yavrum gayet güzel hareket etti görebildi doktorum
Esila_kayacan kizannesi_1004 doktor dedi tam gelişmemiş organı ama biz yapısından anlıyoruz bi teori var dedi öyle anlıyoruz felan dedi %80 kız dedi ama 13-14 de yine kesinleşir
Muhammetecrin Esila_kayacan benimki de 11+2 de % 80 kız dendi ama bir hafta sonra başka doktora gittim, % 80 erkek dedi , ve kesin erkek şuan 22 haftalığız
Esila_kayacan Muhammetecrin ay sağlık önce sonra da darısıda bana böyle olur inşallah bir kızım var bi.oğlumda olsun isterim maşallah bu arada
Muhammetecrin Esila_kayacan benimde 2 kızım var bu bebeği erkek çok istedik, Allah nasip etti çok şükür 🙏
Surik Esila_kayacan o haftalarda yanılma payı çok yüksek banada 12 de kız dendi ikili testte ultrasonda sonra erkek miş meğer 😁
Esila_kayacan Surik kesin mi kız dediler yoksa ihtimali az mı verdi ama baya kendinden emindi sanki doktor
Nrd34 Esila_kayacan Erken aslında daha ama tahminler tutar tabi ki . Benim 11 haftamda tahmin yapmamıştı. 13+5 olduk bakalım beni ne bekliyor. Sağlıkla olsun yeter ki
Esila_kayacan Nrd34 inanın geç tahmin daha iyi 13-14 den sonra bari yükssk oluyor yani kesinliği çok oluyor 🙄böyle baya insan acaba değişir mi diye düşünüyor
Elvinveannesi Esila_kayacan bana 11de erkek gibi ama çok erken dedi 13de kız gibi dedi 16da kesin kız dedi 😁 Daha çok erken yani 😊
Esila_kayacan Elvinveannesi yaaa öyle mi bilmiyorum anneler hisseder derler erkek hissediyorum doktor böyle söyleyince baya şaşırdm beklemiyor gibiydm ama öncelik sağlık bi kızım var bide oğlum olsun isterm yani😄❤️