Mii Bende tam 11 haftalığım 3 gün önce gittiğimde banada net bir şekilde erkek dedi sonra kesin demeyelim dedi iyice baktı sonra evet erkek diyebiliriz net bir şekilde dedi 😂 bende sizin gibi emin olamıyorum çok erken ama doktor cok emindi
Esila_kayacan Mii yaa nasıl dediler acaba kesin diye tam oluşmamış yani ama dedi yapısından anlıyoruz herhalde öyle mi anladı ne
Esila_kayacan Ays0 maşallah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nssip etsin kızımda çok istiyordm ilk kız olsun hep de kız dedi hani bunda da isterdm erkek olsn tabi öncelik sağlık🥰
Ays0 Esila_kayacan amin hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah 🥰 çok küçük o haftada çakmak kadardı galiba annemle baya bunun esprisini yapmıştık. Değişme ihtimali var. Oldu da değişmezse bile ben şahsen iki kızım oldun çok isterim birbirlerine en yakın arkadaş olarak büyürler 😍
Babymoomy Esila_kayacan herşeyin hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin benimde bir oğlum var birde kızım olacak inşallah 😊
Sibelcnbz Esila_kayacan bende senin haftandayken doktor aynı şekilde %80 kız demişti 16+4de tekrar gittim cinsiyet organını resmen gördü ve sonuç erkek 😊
Esila_kayacan Sibelcnbz valla resmen içime su serptiniz.bi kızım var isterm bi oğlum olsn gerçekten yanlış anlaşılmak da istemem annemin 3 torunu da kız bi erkek torunuda olsn ister inşallah rabbim kalbimdekini biliyor
rabiya_16 Esila_kayacan kesinlikle yanılma payı olur ben 10. Haftanın sonunda gittim bana erkek dedi sonra 15. Haftada tekrar gittim %100 kız dedi🤷🏻♀️😉
ymomii Esila_kayacan bize 15. Haftaya kadar kız denildi 16. Hafta erkek olduğu çıktı duruş pozisyonu cok önemli 16. Haftadan önce söylenilenler yanıltabiliyor
Aybarsss Esila_kayacan insanız cnm iki meyveden de tatmak istiyor…rabbim saglikli sıhhatli gönlündekini nasip etsin insallah…
Sibelcnbz Esila_kayacan Allah hayırlı evlat versin inşallah Sağlıklı sihhatli gönlünüze göre inşallah