miniginannesi9 İlk gebeliğim 36+5 im. ilk dogumlarinizi kaçıncı haftada kaç günlükken yaptınız? Ne zaman dogururum😂 erken doğsun diye neler önerirsiniz, yürüyüş vs.
miniginannesi9 miniginannesi9 geç gelsin istemiyorum. Tam bayram haftası gözüküyor normal şartlarda doğumum. 17-18 temmuz gibi yani. Devlet Hastanesi’nde doğum düşündüğüm için hastanede ilgilnemezler diye korkuyorum
Gull_94 miniginannesi9 40+6 da dogmustu kızım😅durabıldıgı kdar durdu tadını cıkardı 😅ben baslatmak ıcın bısey yapmamstm aklıma dogurmakta gelmemıstı hıc ne alakysa gunum gecıyodu ama 😅harekt egzersız kesınlkle dogumu kolaylstırıyo ve tetıklıyo baslamasını acılmayı saglıyo
Eylemmm1655 miniginannesi9 benim de doğumuma uygulamaya göre 19 gun kaldı Dun doktorum dedi erkenci diye bi hafta daha yat dedi.yavas hareket et dedi valla suan 37+2 haftalıgiz açıklığı ilski sıcak suda oturmak bol.bol yürüyüş yapmak tetikliyor diyolar daha hic birini denemedim cnm benim de ilk gebeliğim çevremde oyle diyolar yani 38 dolsun Bende ev işlerimi yapmaya baslicam sıcak suda oturcam ama dun doktorum dedi doğum sancin başlamış bebegin basi kanalda yolculuğuna başlamış dedi
miniginannesi9 Mrvweeeeee daha çatı muayenesi yapılmadı, normal mi sezryan mi olur bilmiyorum. Ama normal de olsa sezeryanda olsa Bayram haftasina gelecek diye korkuyorum
miniginannesi9 Gull_94 ilk gebelikler hep böyle geç oluyor diyolar. Bayram olmasa bende dert etmezdim de, bayramdan dolayı korkuyorum
miniginannesi9 Mrvweeeeee bayram bebesi olursa hastanede doktor olmaz, yada ilgilenemzlsr diye korkuyorum