Kimbilir38 Dogum sekliniz nedir bnmki sezeryan 1 hafta sona kontrol dedi sezeryana gun verirmi doktor bilgisi olanlar 😍
Prenses21 Kimbilir38 34 haftaligim kuzum normal istiyorm insallah dha belli dgil ama alttan muayne oldunmu sn
leyla_ok Kimbilir38 Sezaryen olacağım inşallah.Tam 32 de aldım tarihimi.30 temmuzda doğum inşallah.☺️
Kimbilir38 leyla_ok kac haftalik oluyosunuz ben 37 oluyorum alirmi acaba bayramdan once beni 2 snde gun verecek banada
Kimbilir38 Sedakbyk iyi vermiş genelde duyduklarım hep 38 hafta da aliyo diolar ama size nerdeyse 40 a kdr bekletiyolar
Yumurcakk Sedakbyk peki olurda benek 38+7 de geld mesela sizde sezeryana gün almssnz ne oluo ozaman ?
leyla_ok Kimbilir38 38+2 olacağım doğum zamanı.Şu an 33+2 deyim.38 ve sonrası alıyor sezaryen için.Hatta ben doktorum a 37+5 de vs almasını istedim.38 görsün dedi.Doktorunuz ile bir konuşun.Ama 38 ve sonrasına verecektir büyük ihtimal.
Mom8899 Kimbilir38 Biz de bugün tam 34 haftalık olduk 🥰 şu an için normal görünüyor 38de çatı muayenesi olucam ona göre karar vericez çatım uygunsa normal olacak, değilse sezaryen ☺️
Yumurcakk Sedakbyk ozamanda direk sezeryana alıolsr değilmi işte zaten sancısı gelmış normal doğur demezler?