Amineninannesiii Bence gelince başlayın geç değil her gün bir oda dip köşe yapın yorulmazsınız en azından
Zeynebakman -Mervee Benim de öyleydi şimdi yürürken topallıyorum.😂 Son haftalarda insan bieden ağırlaşıyor ya ne olduğunu anlayamıyorsun
-Mervee Yeppudaa benimde bayramdan sonraki hafta olcak gibi şimdilik bayramdan önce hepsi hazır olsun istiyorum
Gktrkzbn2020 Oğluma hamileyken 32.haftada çekmecelerden başlamıştım dip bucak 34 de herşeyim bitmişti. Şimdi 28 haftalığım 16 aylık yerinde durmayan oğlum var hemen dagiliyor nasıl olacak bilmiyorum 😵
Aras55 -Mervee 28+5 deyim, temizliğe başladık eşimle, öyle çok yorucu şeylerde yapmıyorum çoğunu eşim yapıyor ama hemen elim ayağım kesiliyor. Bilmiyorum siz başladığınızda nasıl olur. Valla diyorum keşke erken başlasaydım büyük temizliğe diye.
-Mervee Aras55 Yaa yavaş yavaş yapmıcaz artık başka çare yok ben normalde çok rahattıö hamile gibi degildim ama şu son 1 hafta nefesim daralıveryo
snglysl -Mervee maşallah denildi. Popişlerde kaşınsın..!😅😅😅 bildiriyorum temizliğim bitti be hala doğurmadım 😂😂