MineLule 30 haftamı doldurduğum bu gece uyurken sancıyla uyandım, döndüm dolaştım geçmedi uzun süre yattım tekrar o ara geçti sanırım ki uyumuşum. Sanırım yalancı sancıydı ki uyanınca geçmişti. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Neler yaptınız?
miniginannesi9 MineLule bende 30. Haftada öyle bı durum yaşadık, doktorum magnezyum verdi, 32. Haftada da nst ye soktu. 36+5 im ne gelen var ne giden korkmayin
Aysedemir43 MineLule ben geçen acile gittim yalancı sancı için. Sancım çıktı da serum yedim geçti meğerse 3 gündür magnezyum içmeyi unutmuşum. Magnezyumu eksik etme ben suya katılanını içiyorum kullanmıyorsan da doktoruna yazdır kemik ağrılarına efsane iyi geliyor
Karanfill Evet bazen bendede oluyor. 31 haftalığım. Hatta bugün sancıyla uyandım ama bir süre sonra geçti
depsizoo MineLule her gebelik bir değilki 😄 bünyeden bünyeyede değişmiyo gebelikten gebeliğe değişiyo
MineLule Aysedemir43 suya katılandan daha önce vermişlerdi icemiştim midemden dolayı. Pazartesi kontrolüm var sorarım doktora teşekkür ederim ☺️
Lulemom Nasıl bi sancı bu. Ben 31+3 deyim. Bi haftadır karnım sertleşiyor arada. Ama ağrı sızı bişiyim yok. Doktor yalancı sancıdır dedi. Ama sancı tarzı bişi hissetmiyorum. Sadece göbeğim çok yemişim gibi sertleşiyo ve geriliyo. Böyle bi hismi acaba 🙄
MineLule Lulemom bayağı bir sancıydı şu an gülüyorum ama gece çok kötüydü karnımın her yeri özellikle sol tarafta bir sancı adet sancısının bir kaç katı kadar diyebilirim. Sanırım benim de sertti o sırada