Selmaolmz Kızlar doktorum enfeksiyon için ıkı farklı antibiyotik verdi tabı zararı yoktur ama korkarak içiyorum kullanan var mı aramızda ?
Minigimm0611 Selmaolmz Ben 3. oldu kullanıyorum şu enfeksiyondan dolayı canım daha yeni bitti 7günlük fitil vermişti. Enfeksiyon daha zararlı Allah korusun hapı ona göre veriyorlar zaten.
ecemp161013 Selmaolmz kullandığım antibiyotigin haddi hesabı yok 1 hafta durup 1 hafta kullandım resmen ve kullanmama rağmen 28. Haftada enfeksiyon yüzünden sancilarim başladı hastanede serum olarak verilen antibiyotiklerle durdurdular sskin ihmal etme derim kullan yol yakınken enfeksiyon cok illet bi sey
Sita3434 Selmaolmz ben de cok tereddüt ettim ama kullandım kullanmazsam ve enfeksiyon ilerlerse erken doğum riski oluşur dedi doktorum
Selmaolmz Minigimm0611 ınsalh ya size de gecmıs olsun benım kı fıtıl degıl zaten ıkı farklı antibiyotik umarım ıyı olur
Mervis080 Bende sık sık idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum hap olarak 4-5 kez toz şeklinde vajinal krem fitil şeklinde kullandim bı şey olmadi zaten Doktorlar hamilelerin kullanacağı antibiyotigi yazıyor.enfeksiyon daha tehlikeli kullanmazsanız ilerler
41irem Selmaolmz bende kullandım çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik enfeksiyon daha tehlikeli bebek için bende çok üzüldüm kafama taktım içerken ama mecbur yani başka çare yok
Selmaolmz Kızlar ılac bende göğüs agrısı yaptı bırakayım mı doktora gıdene kadar yoksa devam mı edeyim? Minik_kalplim_