Arkadaşlar şuan 22 haftalığım. Özele gidebilecek kadar iyi bir durumum yok şehir hastanesindeki doktorumdan da memnundum ama tam olarak bir açıklama yapmıyor. 18 haftalıkken bebeğime kız dedi ve gittiğim diğer doktorlar erkek deyip buna kız diyen doktordan şüphe ederim dedi. Kendi doktorum içimi rahatlatmıyor mesela diyor ki 3 hafta sonra gel ama ne için geleceğimi söylemiyor ben sormasam mesela şeker yüklemesi için diye söylemeyecekti gittiğimde öğrenecektim ki yükleme yapılıcak. 20 haftalıkken detaylı ultrasonda kalbinde parlaklık görüldü bugün tekrar baktırdık ve hala görünüyor. Başka bir bulgu yok. Özel hastaneye gittiğim ve doktor tek başına bir bulgu ifade etmiyor beyninde bir tümör yok normal bazı gebelerde karşılaşılabilir diye açıklama yaptı. Güzelce anlattı devamlı hastası olmamama rağmen. Bir de gebelik öncesi hpv virüsü atlattım ve yakıldı. Bu yüzden şuan olmasa da sezeryan yapılması gerektiğini söyledi şehir hastanesi. Özelde her şeyi baştan anlatmam lazım doğum ücreti ne kadar gidicek ne olucak bilmiyorum ama bir şekilde halletmeye çalışıcam. Sizce bu haftadan sonra doktor değiştirmek doğru mu?