Portakalgeliyor 0012345678900 olur her bünye farklıdır valla benım hatam ne biliyomusunn 😂😂 ayıptır söylemesi günde 3 tane çikolta yiyordum ve baklava zaafım vardı . Yoksa hamur işi o bu yemedim suan ekmek yemeğe başladım amann tadını cıkar 😂😂 bebeklerimiz güzel beslensin (çiko hariç 😂) ye iç oh 🌸🙈🙈🙈🙈🙈
TubaEla Canantsy evet benimde öyle daha da alırım yolum uzun 😄 bebişler sağlıklı olsunda hepsi verilir inşallah ☺️
TubaEla citlenbigim2212 yaa almak yerine verdiniz mi oda ilginç 😄 bebiş sağlıklı olsunda almaktansa yerinde saymakta güzel 👍🏼☺️
citlenbigim2212 TubaEla valal daha çok vermiştim ama bulantılarım eskiksi kadar sık olmayınca verdiklerimi almaya başladım öyle tabi evlatlarımız sağlıklı olsunda en önemlisi o. 😃
TubaEla pikachuu evet bu haftalardan sonra hızlanıyor kilo alımı şuan için ideal aslında ama sonlara doğru dikkat etmek lazım ☺️💕
TubaEla Meless bence normal bundan sonrası için biraz daha dikkat etmek lazım sadece hızlanıyor alım çünkü 15e kadar yoku var 😄💖
beysenyil TubaEla 37.haftada 14 kilo 😁 ilk 28 hafta 10 kilo almıştım🤦🏻♀️son haftalarda daha çok kilo alırsın dediklerini duydukça canım sıkılırdı. Ama öyle olmadı son zamanlarda o anlattıkları gibi çok almadım☺️
TubaEla beysenyil evet öyle oluyor ama siz çok almamışsınız ne güzel bakalım bende çok dikkat ediyorum umarım üstüne fazla koymadan kapanışı yaparız 😄💖
beysenyil TubaEla hamilelik öncesindeki kilolarınız da önemli, ben 68 kilo ile hamile kaldım şuan 82 oldum. 85 e varmadan doğuma giderim inşallah 😂 boyum da 160 falan uzun da değilim yani 😁
TubaEla beysenyil evet bende 65le hamile kaldım 160boyumda aynı 😄 ilk hamileliğimde biraz daha fazlaydı ilk kilom ama +11le doğuma gittim bakalım bunda son durum ne olacak ☺️
TubaEla Gulnurr yaa sağlıkla gelsinler inşallah ☺️ Yinede gayet güzel kilo alımınız doğumdan sonra kilo falan kalmıyor zaten ☺️💕