Hafizeplt ConfusedMom planlıydı zaten adet günğm sabahı test yaptım silik çizgi çıktı hemdn acike gidip kan verdim☺️
Pelit7 3 aydır bekliyordum 4. Ay reglim 2 gün gecikmişti normalde de zaten 2-3 gün atlar gününden ama böyle o ay hissettim aslında hissetmek de değilde içime doğdu böyle sürekli aklımdaydı acaba hamile olabilir miyim niye gelmiyor falan diye 2 gün gecikti çokta geç kalmamıştı ama dayanamadım kimseye söylemeden aldım yaptım test pozitif👶🏻🧿
betul35- ConfusedMom adetim gecikmişti ama 2 gün sadece. Normalde akıntımın durması lazım adet olacağım zaman akıntım çok şiddetle geliyordu kesin hamileyim dedim test yaptım ve hemencecik çıktı 🙈❤️
Senmerve ConfusedMom ilk gebeliğimde sürekli test yaptırıyosum belirti olmadan test yaptırırdım ama 2. De sürekli halsizlik yorgunlzuk bi hayattan bıkmışlık vardı sanki meyve soymaya yemek yapmaya aşırı üşenirdim ve kasıklarımda ağrı olurdu bu normal adet ağrısı gibi bi ağrı değildi sürekli sızı şeklinde ayaktada olsam yatsamda geçmezdi o ağrı diğer 2 gebeliğimdede öyle olmuştu 1 ay boyuncada hasta olmayınca test yaptırdım hastamede hamile oldugumu öğrendim ilk gebeliğim boş gebelikti 2. Sağlıklı 18 aylık oğlum 3. Gebeliğimde 25 haftalıgım simdide
Medha ConfusedMom ben sürekli ağlamamdan anladım herşeye ağlıyordum ama baya herşeye sonra birgün eşim ağlarken bu ne duygusallık acaba sen hamile misin demişti 😂
Hilalbasak Adetim 3 gun gecikmisti.Ayrica normalden daha fazla yorgunluk vardi.Adet gunumden bir hafta öncede kahverengi lekelenmem oldu bir gun boyunca .Hatta erken adet oldum sanmistim .Simdi 2 aylik hamişim😀
Asyapolat80 ConfusedMom arkadaşlarla pikniğe gitmiştik herkes yedi doydu ama ben yiyip yiyip doymuyordum şüphelendim ertesi gün ovulasyon testi vardı elimde yaptım hemen koyu oldu iki çizgi de sonra hemen gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı inanamadım o gün 3 tane test yaptım hepsi silik çıktı ama gittikçe koyulaşıyordu. Acile gittim kan verdim ve orada da pozitif çıktı☺️
Cennet-polat ConfusedMom ben kendi haline bırakmıştım hamile olduğumu düşünmüyordum eşim hamilesin faln diyordu bende heves olunca insan üzülüyor diye öyle düşüncelere görmemiştim o ay adetim bı gün geçti ikinci gün hadi bı deniyim dedim ve çift çizgi görünce şok oldum😁
Beste0636 ConfusedMom hamileliğimi 3+3 günlükken pozitif görerek öğrendim öncesinde göğüslerimde sızlama, üşüme titreme, gaz problemi, kasıkta agrı vardı bu belirtilerle test yaptım çok silik pozitif gördüm suan 9+3 üz şükür 🌸
kelebeklerdeniz23 ConfusedMom test yapmadan önce adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu ha geldi ha gelecek derken adet günümün olduğu sabah ağrıdan kıvrandım resmen o ağrı adet ağrısından daha farklıydı işte ilk o zaman şüphelendim gecikince de 3-4 gün sonra test yaptım çıktı. Bir de göğüsler aşırı şişmişti rengi koyu gbiydi
Ozgull11 ConfusedMom tek belirtim geç kalan regl olmuştu sedef hastası olduğum için kullandığım bazı kremler var ben günüm geçince hemen test yaptım pozitif olduğunu görünce kremlere ara verdim zaten ramazan ayı kapanma vardı orucuma devam ettim ilk aile hekimine gittim 1 hafta bekle en azından kalp atışını duyarsın dedi doktora gittiğimde de ikizlerinin kalp atışlarını dinledik 12+1 deyiz 😍🥰
prensimibeklerkenn ConfusedMom bnm planlı bi gebelikti ilk ay olmadı ikinci ay daha adetim 10 yada 9 gün kalmıştı garip bi şekilde hamileyim bn dedim ama test falan yapmadım normalde uykuya geçmek yarım saatimi alırdı ama kafayı koyduğum her yerde uyuklamaya başlamıştım birde normalde de iştahım açık ama daha bi çok yemeye başlamıştım birde şeffaf akıntı oluyordu en çok ondan anlamıştım adetim 2 gün geçince hamile olduğumu öğrendim 🌸 Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin 🥰
ConfusedMom Kızlar bissürü yorum gelmiş çok mutlu olduum hepinizin adına 😍 bende pazartesi gidip test yaptırcam en kesini bu inşallah pozitif olur 😍
melek6161 ConfusedMom bende 4 gün önce öğrendim🤲 Ama korkuyorum yine kaybetmekten😳 adet olcak gbi ağrı bide akıntı vardı🤷♀️
Meryemce92 ConfusedMom Adet gecikmesi olmadan hissettim birşeyler ona rağmen negatif çıkar falan diyordum yinede gidip kan verdim pozitif çıktı. İlk belirtilerim beyaz akıntı iğne batar gibi sancılar göğüs ağrısı normalden biraz fazla.
KucukAnne538 ConfusedMom ilk gebeliğimde adet gecikmesiyle anlamıştım bunda da 2 3 gün alttan alttan hafif mide bulantısı oldu adet gecikmesi yoktu☺️
Deletedmom54555 Regl dönemim 5 gün gecikti . Test yaptım negatif çıktı heralde gecikecek bu ay dedim . Aradan bir hafta daha geçti göğüs uçlarımın koyulaştığını farkettim bi de çok yorgundum. Sonra internetten belirtilere baktım bi gün ateşiniz bir derece yükselir yazıyordu ölçtüm 37.1 şaşırdım çünkü 36 dan yukarı çıkmaz normalde . Bi de regl olacakmışım gibi sızı hissediyordum . Dedim kesin hamileyim o gün test aldık ve kıpkırmızı çizgi çıktı 😍 çok şükür 3 aylık hamileyim şuan 😍 Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻