Yildizanne Kizlar dayanamıyorum artık kusmalarim yine başladı ,istahsizim ama karnım aç halsizlik diz boyu sırt ağrısı 😭geçsin artık bian evvel dogsun ayaklarımın alti hem ağrıyor hem yanıyor hiç uyku yok benim kadar çeken var mı 🥺😫😖😥😓
depsizoo Yildizanne Ben çatı ağrısı değil acısı çekiyorum 😒 mide yanmaları var saolsunlar birde ayak yanmasını unutmayalım sırt ağrısı arada oluyo
Beyzan Yildizanne 38+2 deyim. Kusma mideni rahatlatmak için olabilir demişti bana ebe doğuma yakın kusma ishal normalmiş hatta bu durumda lavman yapmaya gerek kalmıyor dedi dün gebelik eğitiminde. Benim biraz ayakta sabit dursam ayaklarım şişiyor. Ama yürüyünce sorun yok ya da uzaninca. Geceleri uyku kalmadı hic evin içinde geziyorum bütün parkelerden çıtır çıtır ses çıkıyor hırsız gibiyim 😬
Portakalgeliyor Yildizanne Çatı ağrım tabiki var yatıp oturma pozisyonu aldığımda hafif bir ağrı var onun haricinde uykusuzluk çekiyorum uykum var ama uyuyamıyorum kaçıyor ..🤦🏼♀️
Nurgullmom Yildizanne 33.haftada yaşıyorum çoğunuu geceleri bi miğde bulantisi geliyo günlerimi boş amaçsız hasta gibi geçiriyorum hergün karnımın büyümeside cabası 😔 45 gün daha var doguma vaktinde doğarsa nasil geccek bu günler bilmiyorm 😔😬
Umuhn Yildizanne bende 38+1 im. Allah nasip ederse 5 temmuz sezeryan günü alındı sıcaklardan çok bunaldım agirlastik bı iste yapamıyorum iş bna bakiyo ben ise
Momcans Yildizanne benim de bulantim bugun basladi 37+2yim ben de :( neden oluyor böyle ya bir de ishal var biraz asiri degil ama yiyememek yedigini cikarmak moralimi cok bozdu :( son 10 gün 5 temmuza gün aldik ama umarim duzelir midem:(
Umuhn korkmazkubra Geldimmi hep üst üste gelir. Karnıma sıcak su döküldü dün gece bide onla uğraşıyorum ☹️
korkmazkubra Umuhn ay cok gecmis olsun dikkat et canım tuh krem falan sür evde karnin ciplak gez cabucak iyilessin
Umuhn korkmazkubra sağlık ocağına gittim silverdin yanık kremi yazdılar sürdüm yatıyorum şimdi teşekkür ederim cnm bnm sagol
korkmazkubra Umuhn cok gecmis olsun simdi bide karnin geriliyordur zor olur dikkat edelim arkadaslar vallahi ben karnimi 2 defa masaya carptim boyle anlamadim.nasil oldugunu aklim gitti canim cok yandi