Tospiikkk Arkadaşlar Erzurumda yada Trabzon da detaylı ultrason yaptıran var mı özel ya da devlet hiç fark etmez nerede yapılıyor ne kadar yapılıyor Ya da radyolojiden mi randevu alınıyor bize öyle söylediler de emin olamadım size sormak istedim
BusraUras Tospiikkk ben Ktü Farabi Tıp Fakültesi Hastanesinde yaptırdım. Martta 315 tl ye. Kadın Doğum polikliniğindem aldım randevuyu.
alpinannesiii Tospiikkk artvin de mi oturuyorsunuz. Trabzonda alimdar şimşek var biz gitmiştik memnun kalmıştık 600 liraydı 1.5 saat baktı cd de veriyor
Tospiikkk Deniiiza İhsan doru dan memnun kaldınız mı acaba ve ne kadar ödediniz bilgi verirseniz sevinirim 🙏
Deniiiza Tospiikkk bana daha var ama cok arastirdim ben Erzurum’da arastirmadigim kimse kalmadi en son ihsan bey de karar kaldimm 350 tl yaklasik 1 saat inceliyormus. Kendi özel muayenesi var
Tospiikkk alpinannesiii bayburtta Oturuyorum normalde trabzon medikal yıldızı hastaneden randevu veriyorlar ama 20 gün sonraya ben de o zaman 24 haftalık oluyorum ve biraz geç olduğunu düşündüğüm için başka araştırdım
BusraUras melek6161 doktordan hiç memnun kalmadım çok gudubet bir adamdı. Ben normal kontrollerime Medicalpark Karadeniz Hastanesine gidiyorum orafa ki doktorum ktü ye yönlendirdi. Mehmet Armağan Osmanağaoğlu. Ne soru sorabildim nr fotoğraf verdi ne çıktı. Sadece herşey yolunda kalkabilirsin dedi o kadar.
melek6161 BusraUras ben orda bi doktora gitmeye basladım Gülseren dinç Cok pahalı ya bu doktorlar 🤷♀️
BusraUras melek6161 malesef herşey pahalı. Devlette doğru düzgün randevu alamıyorsun özeller almış başını gitmiş. Bende Nebahat Nuhoğlu’na gidiyorum.
kozerr Tospiikkk Erzurum İhsan doru da yaptırdım ya 300 ya 350 idi çok güzel sessizce inceliyor yarım saat filan hiç konuşmuyor sende bebeği izliyorsun sonra sana açıklıyor her şeyi tek tek anlatıyor doktoruna götürmen için rapor hazırlıyor 45 filan sürüyor toplam kesinlikle tavsiye ederim
Tospiikkk kozerr Çok sağ olun ben de zaten pazartesi için randevu aldım yorumlar bayağı iyi ben de ona gideceğim