Sevda58 Anesliina Ben test yaptım cift çizgiyi gördüm doktora gittim gittiğimde 8 haftalık hamile olduğumu söyledi doktorum.
Alp-2806 Babymomy bende geç gitmek istiyorum ama ilk gebeliğim de düşük oldu diyorum ki ya doktor ilaç başlarsa ona geç kalırsam ya dış gebelik olursa haberim olmazsa diye bunu göze alamıyorum 😑😔
Babymomy Alp-2806 evet haklısınız tedirgin olmakta. Bu tamamen sizin kararınız saygı duyuyorum içinizden geldigi gibi davranın bbence
Selcann Anesliina 10 gun sonra gittim bu hamileligimde hemen kese gözüktü. Kızımda 3 gun falan geçmişti kan verdim hemen o zaman öğrenmiştim ☺
MercimekveAnnesi16 Anesliina 4. Haftada öğrendim 5. Haftada kan vermeye gittim beta için 6. Haftada da doktora gittim
Emineabdullah Anesliina testim pozitif cikti o gün kan verdim 2 hafta sonra cagirdi kese göründü 1 2 hafta sonra da kalp atisi su an sa 18 haftaligim 😊
Funda2735 Anesliina ben test yaptım adetime iki gün kala pozitif çıktı sonra üç dört gün bekledim tekrar yaptım pozitif Gşdip kan verince öğrendim ki üç kişi oluyoruz 4-5 haftalıktı kese gördüm dedi 7 haftalıkta kalbini duydum kalbimin 🤲🏻💙 şimdi 22 haftalığız
Buseninannesi_21 Anesliina Adetim gecince gittim kese minnacikti nokta kadar kan da kesinlesti 1547ydi hafta olarak da 4+5′di
Heather Anesliina haftasını bildiğim için hemen gitmedim ben 3 haftalıktı farkettiğimde 5+3 te kese konteolüne gittim 7+3 kwlp atışı sonrası rutin aylık.