Anesliina Kızlar hamile olduğunuzu öğrendiğinizde doktora ne zaman gittiniz ? Gittiğinizde kaç haftalıktınız ve ne gördünüz ulturasonda 🥰 Biz bugün tam 5+0 olduk 🥲
zehranurr Anesliina 4. Haftada kan vermeye gitmiştim üstten muayenede göremedi 5. Haftada alttan muayenede kese gözüktü 8. Haftada bebekte kalp atışıda gözüktü
Ayse-24 Anesliina ben test yapmıştım doktora da 2 gün sonra gittim 6 haftalıktı ama kalp atışı duyamadık. 1 haftayı geçtikten sonra gitmiştik gidince duyduk ☺️🥰
cahillesohbetikestim 4+3 te idrar testiyle öğrendim 5 gün sonra 5+1 de doktorumuza gittik usg de 6+0 çıktı hem bebeğimizi gördük hem kalp atışını duyduk vajinal muayene ile bir hafta sonra tekrar kontrolümüz var 8 haftalık oluyoruz çok şükür 🤰👶❤
Anesliina cahillesohbetikestim ay dua edin bana bende gittiğimde hem keseyi görüp hem kalp atışını duyayım 🥰🙈
Ilayda1 Anesliina evde test yaptım pozitifi görünce 1 gün sonra gittim ☺️ öğrendiğimde 15 günlüktü 🌺6+3 kalp atışını duyduk 🌺 Bugün 7+0 olduk ♥️♥️
Ayse-24 Anesliina aslında önceki ay 11 gün gecikti bende heveslenmiştim ama sonra regli olunca bu ay da öyle sanırım dedim baktım hassasiyet vardı test yaptım öylelikle oldu. Belirti görene kadar yapmak istemedim açıkcası ☺️
Elfens Anesliina öğrenir öğrenmez hemen gittim 5 haftalık çünkü ilk dış gebeliğm var korktuğum için hemen gittim
Anesliina Elfens Çok iyi yapmışsınız, bende ilk bebeğimi kürtajla almak zorunda kaldık, 14 aylık kızım var şimdi bile korkuyorum açıkcası sanki biri kötü olunca hepsi kötü olcakmış gibi hissediyorum çok kötü aslında böyle düşünmek de işte 😕🤲🏻♥️
Elfens Anesliina korkmayın insan ilk tecrübelerden korkuyor tabiki ben 12 yıllık evliyim rabbim nasip etti doğal yolla bende ilk haftalar korkuyordum yine dış gebelik olurmuyum diye ama şükür herşey yolunda dış gebelik hariçi ilk bebeğim olacak inşALLAH annesin herşeyi 😊😊
Elfens Anesliina kese vardı kalp atışını alttan muayene etti duydu ultrasonda göremedi çok şükür şimdi 31 haftalık olduk
Purpura26 Anesliina Hcg değerimi hesapladım. 2500 olcağı güne randevu aldım. 4+3dü sanırım. Keseyi gördüm o gün. En azından dış gebelik riskini elemiş olduk. Daha sonra da 6. Haftada gittim bebeğimi gördüm ve kalp atışını gösterdi doktor. Daha çok küçük diye dinletmedi