Minelll41 Bahar27 yetmiyor ki canım 😃 her dk su içindeyim annem görüyor üzülüyor üstümü ıslatıyorum öyle oturuyorum izmir sıcağı 2 dakika da kuruyor
Symazturk Minelll41 başa çıkamıyoruz 🤣 çok daralınca soğuk suya tuz ve birkaç parça buz atıp ayağımı koyuyorum içine hem ödemi alıyor hem de çok rahatlatıyor 🌸 bir daha son haftaları yaza denk getirirsem diye kendime laf sayıyorum bir de 😀
Akbulutsevda Minelll41 bende izmirdeyim ve gerçekten su gibi oluyorum. Gece mecbur kalkıp kaç defa soguk suyla dus alıyorum. Başa cikalacak gibi dgll🥵
sclzn Minelll41 bende 28 haftalık hamileyim asla başa çıkamıyorum ofiste kendime ufak bi masa vantilatörü aldım geceleri de klima ile uyuyorum birde Adanadayım yanıyor burası nefes alamıyorsun 🥺 Allah hepimizin içind ferahlık versin
minnakanneeee Minelll41 walla canım hangi sehirdesin bilmiyorum ama ben batmandaym durduğum yerde terliyorum öyle sıcak ama tek çare odama girip klimayı açmak
Bus46 Minelll41 aboo geceler artık fena ystilmiyor yastıklar subicinde kaliyo camlar hep açık vantilatör de açıyoruz anca yetiyo 😳