reyynasy Kızlar benim adet tarıhıme gore 8 haftalık ama ultrasyona gore 6 haftalık kalp atısını bugun duyabilir miyim acaba ?
zeytinkiz reyynasy geç döllenme olabilir belkı. Ben 7+3 de duymuştum arkadaşım 8.jagtasında duydu baI bebeklerde 5.haftada duyuluyor değişiyor bu durum 🤭
Semanurozgan reyynasy benimde seninle aynı alttan bakılırsa duyulur benim öyle oldu alttan bakınca duyuldu
Minigimyolda reyynasy 6+1 de duydum inşallah duyarsınız duymazsanzda endişe etmeyin geç döllenme olmuş olabilir
reyynasy Semanurozgan Semanurozgan Ne kadarlık hamilesin canım alttan bakılmasını bi zararo olmaz demi
Semanurozgan reyynasy valla ben kaç defa baktırdım hiçbir sıkıntı olmadı normalde 8+6 olmam gerekirken 7+4 um şu an
MelekSK Ben 10 aylık hamileyim . Hamile olduğumu öğrendigimde 6 haftalık olmustu ertesi günü doktora gittim hemen duyuldu kalp atışı
Seross10 reyynasy benimde adetime göre ultrason haftası 2 hafta geri 6+6 da kalo atışı duydum bugün 8+0 olduk
Zrybgrcyln reyynasy ben 6+3 te duydum ama daha erken olduğu için pek iyi duyulmuyordu. Geç döllenme de duyulmayabilir.
sumeyraballl reyynasy 6+3 de duydum canm ama 10. Haftaya kdr yolu var kimi anne adayı geç de duya biliyor
DuruSU_68 Bende 6 haftalıkken gittim kalp atışı ve bebeği göremedik kese 5+6 ile uyumlu gözüküyor o yüzden erken olabilir dedi 10 gün sonra tekrar kontrole gideceğim inşallah hepimiz duyarız