Gizemmerve13 korkmazkubra erkek 💙 senin ney? hastane çantası kıyafetleri herşeyi hazır haftaya çatı muayenem var doğum şeklim belli olacak çok heyecanlıyım 🌿
korkmazkubra Gizemmerve13 benimde erkek canim. Ben daha kiyafetleri yikamadim resmen kolum kalkmiyor neden böyle oldum bilmiyorum.
Bus46 korkmazkubra ason 48 kaldı heyecan var korku var sezeryan olucam ilk gebeliğim bebeğime kavuscam onun sevinci var bebeğin çantası hazır kendi ihtiyaclarimi hazırlamadim henuz
Goxun Bus46 aynıyız benimde 48 ve bende hiç çanta manta hazırlamadım 🙈 sizede bu son zamanlar geçmiyo gibi geliyomu
Gizemmerve13 korkmazkubra benim de öyle çok ağırlaştım iyi ki 10 gün önce hallettim sen de başla bence canım
Ysmnbl korkmazkubra bizim şafak 26 kıyafetlerin hepsi yıkandı ütüleme ve çanta hazırlığı kaldı bu hafta sonu inş onlar da bitecek
Yasinimm korkmazkubra son 8 Allah nasip ederse inşallah🐣💙🤲🧿 ama çarşamba gitiğimde plesanta yaşlanması çıktı 🤦♀️😪 29 haziran aç karna gel dedi inşallah bir şey olmaz bebeğime sağlıcakla kavuşurum 🐣💙🤲🧿
Humanur2021 korkmazkubra son 45 🙈🤲 hazırlıklar tamam bekliyoruz küçük hanımı hatta şuan kontrolümüz var görmeye gidiyorum bakalm özleştik kızımla 🤍🌸
Babytmr korkmazkubra şafak 21 daha yeni hastane çantasını hazırlıyorum desem 🙈😬 çoğu hazır gerçi yerleşcek sadece