Melikefurkanikra Yavuzunannesi11 hiç deme ya benim birde 3 yaşında kızım var ona bakmam gerekdiği için gündüzde kestiremiyorum.
Busra333 Yavuzunannesi11 bendeee ilaç mı alsakkk bilemiyorum artık benim doktorum da kesinlikle önermedi hamilelikte en ufak dozlu uyku ilacı bişe kesinlikle olmaz diyor 😔😔😔😔
zippirana Melikefurkanikra bende aynıyım ne yazikki simdiden gozlerimin alti morardi uykusuzluktan 🤦🤦
Melikefurkanikra zippirana Doktorunuza danıştınız mı neden böyle acaba. Ben sordum unisom diye bir uyku ilacı önerdi kızım da olduğu için kullanamam dedim.
zippirana Melikefurkanikra danışma fırsatım olmadı henüz ama birazda psikolojik olduğunu düşünüyorum benim ilk doğumum erken olmustu sanirim o haftalar yaklaştıkça kaygı duzeyim artıyor bu da uykusuzluğa sebep oluyor.
beybisi26 Yavuzunannesi11 benim Dr da kesi otlu bitkisel bi ilaç verdi rahatlatır uykuyu getirir diye bi kere çok mecbura kaldım kullandım ama sonra güvenemedim bida. Gece de elli sefer uyku bölününyor napcaz böyle bilmem
zippirana Melikefurkanikra daha erken haftaymis aslinda benim 28 bitti belki gün icinde yoruldugunuz icinde uyuyamiyor olabilirsiniz. Çünkü hamileyken çocuk bakmak daha zor ve yorucu oluyor aksamlari ihlamur ya da sut falan için uykuya geçişi kolaylastirir belki
TugceBelis Bende aynıyım bir haftadır özellikle uyumam geçen yarısını buluyor sürekli sahan sola dönerken uyanıyorum öyle derin uykuya rahat dalabildiğim yok uykum var aslında yorgunda hissediyorum sırtım agrıyor agrılarım oluyor oda etkiliyor uyku kalitemi
Ozge98 Yavuzunannesi11 maalesef benimde öyle gece olsun istemiyorum artık sabaha kadar dönüp duruyorum 🤦🏻♀️
Yavuzunannesi11 Aysdgrmnci normal yastık kullanıyorum canımda rahatsız olduğum ıcın degıl gözüme uyku gırmıyor
Esradygn Sabah 5 e kadar uyuyamıyorum. Sizin uykusuzluk dediğiniz gece 4 -5 saat uyuyabiliyor musunu? Ben onu bile uyuyamıyorum. Sürekli termele üşüme bı değişik durumlardayim. Umarım hormonlar düzene girince bu sebepsiz uykusuzluk gecer