GamzeAkuToklu Böyle bi halsizlik,bitkinlik yok canım hiç bişey yapmak istemiyo 8+2 haftalık olduk..Allahını seven üzerime enerji atsın😅
taninmayananne GamzeAkuToklu bnde 30+0 ım benim hayatımda yıkılmadım ayakta da değilim yuvarlanıp gidiyorum nereye derseniz tuvalete😂😂 bnde tuvalet mutfak yatak odası arasında zayıflıycam 😂😂🙄
gonulcelen Esra16 bende aynı durumdayım bi de 16. Haftadan dan sonra enerji gelecek hamileliğin balayındasınız falan yazıyor hani nerde 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Valla balayı falan göremedim ben
Sedahoca 9+2 bende .Normalde işe gidiyordum eve gelirdim kıpır kıpır bir hayatım vardı 2 aydın yatıyorum durmadan bulantım baş dönmem baş agrım karın agrım o bu derken .enerji bende de sıfır 😓😓
Cgla GamzeAkuToklu ayy valla onceden hergun disari giderdik eşimle. Simdii hiiic yerimden kalkipp esofmanlarmi cikartip ustumu kim giyceeeekkk. Eriniyorum valla. Koltuğa yapismis durumdayim😂😂😂 insallah gecer bu günlerde. 🤣🤣
GamzeAkuToklu Cgla aynı durumdayım ya evde durmak istemezdim nereye gitsek nereye gitsek her akşam şimdi eşim söylüyo çıkalım diye yok yaa gerek yok😅 Evin içinde yatmağım yer kalmadı😅😅
GamzeAkuToklu Ruhak yok canım çok şükür sadece sabahları bi midem havada gibi oluyo o kadar..senin nasıl?